– Burde tatt med Carrick

Paul Scholes mener Roy Hodgson burde tatt med Michael Carrick til VM-sluttspillet.

Publisert Sist oppdatert

Michael Carrick har ikke hatt noen spesielt god sesong, men i sin siste blogg skriver hans gamle midtbanekollega, Paul Scholes, at Carrick burde vært med til Brasil når England skal kjempe om sin andre VM-tittel.

Dette fordi han føler at England mangler alternativ til Gerrard i den holdende midtbanerollen.

– Gerrard (en god leder som vil ha kommet seg fort videre etter skliepisoden) har tilpassset spillet sitt veldig godt, slik som jeg gjorde det. Det er sannsynlig at han vil bli spurt om å gjøre noe lignende som sin «quarterback»-rolle i Liverpool for dette England-laget.  Men det er en feil å ikke ta med Carrick, skriver Scholes.

– Hvis Carrick blir skadet er det ingen som stikker seg ut som en erstatter, om vi går ut fra at Roy bruker Liverpool-tilnærmingen. Jeg kan ikke se for meg Henderson, Frank Lampard eller Jack Wilshere i Gerrards rolle. Slik jeg ser det er Englands muligheter for gruppespillssuksess avhengig av at Gerrard holder seg frisk.

Scholes mener en del Liverpool-spillere bør spille, siden flere av engelskmennene i Liverpool har fungert godt i Liverpool-systemet. Men Glen Johnson på høyreback er han usikker på, siden en United-mann kan gi ham konkurranse der.

Phil Jones i England-drakt
HØYREBACK: Jones’ beste sjanse til VM-spill kan fort være på høyrebacken.

– Spørsmålet er Glen Johnson på høyreback. Det er sannsynligvis Phil Jones’ beste posisjon akkurat nå, selv om Jones fortsatt kan utvikle seg til å bli en stor midtstopper. Johnson er litt bedre offensivt, men det er et vanskelig valg.

Rødtoppen skriver også at Welbeck har spilt utmerket for England hittil, og kan spille seg inn i førstelleveren med gode prestasjoner før VM, og merket seg ellers Cristiano Ronaldos feiring i Champions League-finalen:

– Ronaldo ser godt ut, han må ha gjort kroppen sin klar til stranda. Ikke helt min stil den feiringen, du ønsker ikke å se min Salford-brunfarge!

Powered by Labrador CMS