Nani støtter Ronaldo

– Han har det bra, sier Nani om sin tidligere United-kameraten etter sjansesløseri mot Danmark.

Publisert Sist oppdatert

Portugal greide til slutt å sikre seg en 3-2-seier mot Danmark etter et sent seiersmål av Silvestre Varela. Etter kampen var det, til tross for de tre poengene, allikevel stort fokus på Cristiano Ronaldos uvanlig svake avslutninger. Særlig megasjansen han fikk til å punktere kampen på stillingen 2-1, men som han satte utenfor, ble heftig diskutert i etterkant.

United- og Portugal-ving Nani er imidlertid ikke bekymret for sin lagkamerat og tidligere United-kollega Ronaldo, og forteller at Real Madrids superstjerne er ved godt mot.

– Han har det bra, sier Nani ifølge ESPN. – Han er glad for at vi vant kampen, det er ingeniting å bekymre seg for.

– Alle misser sjanser i kamper. Han hadde en stor mulighet til å score, men han gjorde det ikke. Men vi har fortsatt en kamp igjen. Kanskje han kan avgjøre neste kamp for oss.
Nani er overbevisst om at Ronaldo og resten av det portugisiske landslaget kommer til å prestere i fortsettelsen av EM.

– Vi trenger at alle spiller på sitt beste, for Cristiano spiller ikke alene og vi har fantastiske spillere på dette laget. Han er selvsagt veldig viktig for oss, men han har det bra og trener godt.

– Han forsvarer, han angriper, han scoret ikke på den sjansen han hadde, men jeg er 100 % sikker på at han kommer til å hjelpe laget, og at alle andre som spiller gjør det samme.

Powered by Labrador CMS