roncan

Ville forlatt i United i fjor sommer hvis han hadde visst om Ronaldo-hjemkomsten

Publisert Sist oppdatert

Edinson Cavani hadde forlatt United i fjor sommer dersom han hadde visst tidligere at Cristiano Ronaldo skulle vende tilbake til Manchester etter tolv år i Real Madrid og Juventus.

Det avslører uruguayaneren selv i et intervju med brasilianske ESPN.

Ronaldo fullførte sjokkreturen til Old Trafford 27. august i fjor, bare dager før slutten av overgangsvinduet. Noen måneder tidligere hadde Cavani latt seg overtale til å forlenge United-kontrakten, selv om planen egentlig var å dra.

– Jeg skal si sannheten, fordi det er det jeg alltid gjør. Akkurat da det skjedde, tenkte jeg at det ville være bra for Manchester (United) å signere Cristiano, begynner Cavani.

– Men ettersom jeg vet hvordan fotballverdenen fungerer, var det første jeg gjorde å ringe broren min og si: «Fernando, hvis dette hadde skjedd for en uke siden, hadde jeg bedt deg finne en annen klubb til meg».

Broren Fernando er Cavanis agent og tidligere uruguayansk landslagsspiller.

Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League
VETERANSPISSPAR: Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani var dynamitt da de startet sammen borte mot Spurs, men på grunn av skader på sistnevnte har de ikke fått altfor mye tid sammen på banen.

35-åringen, som var blant Uniteds mestscorende spillere foregående sesong, understreker at han ikke ønsket seg bort fordi han skulle bli lagkamerat med Ronaldo.

– Nei. Jeg møtte ham og så hvilken profesjonell spiller han er og hvilke mål han setter seg. Han er en god idrettsmann. Men slik jeg kjenner fotballen, vet jeg hvordan ting er i disse dager.

– Det handlet mer om å forstå situasjonen. Ikke fordi jeg ikke kunne spille i posisjonen min lenger, men fordi mange ting i dagens fotball er forskjellige fra hvordan de var med andre trenere for noen år siden.

Cavani erkjenner at inneværende sesong har vært vanskelig på grunn av skader. Den rutinerte goalgetteren har vært utilgjengelig til flere kamper enn han faktisk har spilt i.

Det er imidlertid ingen mangel på pågangsmot som har satt ham tilbake.

– Da det plutselig skjedde (overgangen til Ronaldo), var jeg aldri i tvil. Jeg tenkte alltid: «La oss spille. Dette klarer vi».

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS