Manchester United v Newcastle United - Premier League

– De har et instinkt som forteller dem hva som vil skje

Til sammen har de passert 70 år, men Ole Gunnar Solskjær mener erfaringen og instinktet til både Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani gjør dem unike.

Publisert Sist oppdatert

Cristiano Ronaldo stjal showet i sitt United-comeback lørdag, men Ole Gunnar Solskjær var kjapp til å påpeke at det er flere United-spillere enn den 36 år gamle portugiseren som vet hvor målet står.

Edinson og Cristiano har begge vært notoriske målscorere i lang tid. De har det instinktet som trengs for å vite nøyaktig når og hvor de skal bevege seg inn i boksen og de vet hva som kan skje i det neste trekket, sier Solskjær.

– En glimrende scoring

Mot Newcastle fikk Solskjær se den hjemvendte portugiseren briljere, score to mål og bli kampens store spiller.

Men Solskjær har slett ikke glemt hva Edinson Cavani, som stod over Newcastle-kampen med en liten smell, utrettet sist sesong. 

Manchester United v Newcastle United - Premier League
JUBEL: United-spillerne feirer Cristiano Ronaldos første mål mot Newcastle.

– De har begge erfaringen fra å ha vært i så mange situasjoner at de har den intuisjonen som angrepsspillere at de vet hvor de skal bevege seg. Det var et mål (Ronaldos første, red anm) der mange vil si at det bare var en tap-in, men det er så mye mer enn det. Du ser forsvarsspillerne som følger ballen, mens han allerede tenker på en eventuell retur. Det var en glimrende scoring, sier Solskjær.

– Ikke umulig å sette ham ut

Det blir ikke lang tid for Ole Gunnar Solskjær og United til å sole seg i glansen av 4-1-seieren mot Newcastle.

Allerede mandag rettes kursen mot Sveits og tirsdagens første gruppekamp i Champions League mot Young Boys.

Skjermbilde 2021-09-11 kl. 18.19.35
DRØMMESTART: Ole Gunnar Solskjær var naturligvis meget tilfreds etter seieren mot Newcastle.

De fleste vil bli overrasket om ikke Solskjær gjør en rekke endringer på laget, men samtidig virker det vanskelig å skulle sette ut Ronaldo etter oppvisningen mot Newcastle. 

– Cristiano er veldig disiplinert i måten han tar vare på seg selv på. Han vil restitueres kjapt. Vi får se hva vi velger tirsdag, men det er ikke umulig å sette ham ut av laget. Han er 36, Mason er 19, men jeg har den samme utfordringen med dem begge. Jeg må styre hvor mange minutter Mason skal få og jeg må gjøre det samme med en 36-åring også, sier Solskjær.

Powered by Labrador CMS