– Må vurdere bud

David Gill ligger ikke våken om nettene på grunn av Citys plutselige formue, men innrømmer at et eventuelt bud på 135 millioner pund for Ronaldo må vurderes.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds administrerende direktør sier til BBC Radio 5 at han tviler på om Citys milliardær-eier, Sulaiman Al-Fahim, er seriøs når han lister opp stjernespillere han har planer om å hente inn. På toppen av ønskelisten er (selvsagt) Cristiano Ronaldo.

– Jeg kan ikke tro han er seriøs på slike nivåer, og uansett tenker ikke vi å selge våre beste spillere, sier Gill, men legger til at hvis City virkelig legger 135 millioner pund på bordet, så må budet vurderes.

– Til slutt må vi vurdere et slikt eventuelt bud med Sir Alex og eierne, siden dette er enorme summer for én person.

Citys styrtike eier har også andre navn på handlelisten, deriblant Rio Ferdinand, Kaka, Drogba, Fabregas og Torres.

– Jeg tror vi skal vente og se hva som skjer de neste månedene og årene, og forholde oss ganske rolige, sier Gill sindig.

Old Trafford-sjefen innrømmer dog at han er en smule bekymret for fotballen generelt om Citys nye eier får viljen sin.

– Jeg har aldri møtt herremannen så jeg kan ikke si for sikkert om han er seriøs eller ikke. Men det handler om enorme summer, og det vil snu opp ned på hele fotballindustrien.

Med anklagene fra Tottenham friskt i minne i forbindelse med Berbatov-transferen – anklager som ble droppet da overgangen gikk i orden -, registrerer Gill Al-Fahims særdeles offensive framtoning.

– Det er interessant at da Sir Alex bare nevnte Berbatov på forhånd, ble det sendt anklager til Premier League, mens han (Al-Fahim) lister opp en rekke spillere han hevder han vil kjøpe.

Powered by Labrador CMS