Avgjort på to timer

Rekordrask avgjørelse på Ronaldo-bud.

Publisert Sist oppdatert

Fra det øyeblikk faksen fra Real Madrid tikket inn på Old Trafford, tok det United-ledelsen to timer å bestemme seg for å godta budet på Cristiano Ronaldo.

Det er The Telegraph som hevder dette idag. Avisen avslører samtidig hva som skjedde i timene etter at historiens høyeste spillerbud – €94 millioner (£80 millioner) – nådde administrerende direktør David Gills forværelse onsdag klokken 18, engelsk tid.

Sjefen selv hadde gått for dagen, han var på vei til et FIFA-møte i Genève, men den kontoransatte som plukket opp arket skjønte etter et skrått blikk på summen, betydningen av å nå ham på mobilen. Da han først kom igjennom skjedde det hele i ekspressfart.

Gill tok umiddelbart kontakt med Sir Alex Ferguson som for tiden ferierer i sørfranske Cap Ferrat, og fikk snart grønt lys til å gå igang med den videre prosessen.

Da så en rask telefon til Glazer-familien resulterte i klar beskjed om at et eventuelt salg av Ronaldo ville være "helt opp til manageren", var saken klar. Etter å ha informert spillerens agent, Jorge Mendes, om at hans klient var fri til å innlede forhandlinger om sin personlige kontrakt, ble Real Madrid informert om at budet på £80 millioner var blitt akseptert. Da var klokken blitt 20.

Powered by Labrador CMS