Eric Cantona

Cantona? Nei, dessverre!

Om du handler Uniteds nye hjemmetrøye på Old Traffords Megastore, kan du bare glemme å få navnet til klubblegenden Eric Cantona trykket på ryggen.

Publisert Sist oppdatert

Trøyen, som blant annet består av en krage i god, gammel «Cantona-stil» har fått veldig god mottakelse etter at den ble lansert i forrige uke, og kjøpelystne har strømmet til Old Trafford for å sikre seg sommerens store moteplagg.

Så langt, alt vel. Men ….

CANTONA 7
CANTONA 7

En del stolte, nye trøyeinnehavere, har ønsket seg trykk med navnet til sin gamle helt, Eric Cantona, på ryggen. Det har imidlertid vist seg særdeles vanskelig.

Årsaken til dette er at Cantona har sikret seg rettighetene til bruk av eget navn. Det innebærer at Megastore ikke kan etterkomme kundenes ønske uten å måtte betale såkalte royalties til klubbens gamle stjernespiller. Og det ønsker den ikke å gjøre.

Det samme gjelder for den saks skyld også to andre tidligere 7’ere – David Beckham og Cristiano Ronaldo. I likhet med Cantona har de sikret seg tilsvarende rettigheter. Dermed vil Megastore heller ikke trykke deres navn på de nye trøyene.

Likevel; ingen regel uten unntak: Dersom kunden kan bevise at han/hun selv heter Cantona, Beckham eller Ronaldo; da er det fritt frem. I slike tilfeller vil Megastore naturligvis etterkomme kundens ønske.

Powered by Labrador CMS