Ryktesaker, uke 41

Real Madrid ønsker seg David de Gea, ifølge Marca, men helten fra Everton-kampen trives i Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får hver og en selv vurdere hvor seriøse de ulike ryktene kan være.

Forrige ukes rykter

Søndag 12. oktober:

15.39: Ifølge spanske Marca er Real Madrid interesserte i David de Gea. De Gea selv skal også like ideen, ifølge avisen, som det må påpekes at tradisjonelt har vært svært Real Madrid-vennlige, og som derfor stadig vekk skriver dette om spillere Real Madrid gjerne skulle sett i drakta til hovedstadsklubben.

Først bør uansett Casillas ut for at dette skal skje, og han har en langtidskontrakt som gjør det hele noe komplisert. I tillegg trives De Gea godt i Manchester, skriver Marca.

Kontrakten til De Gea går ut sommeren 2016.

09.48: Louis van Gaal ønsker å hente Aston Villa-forsvarer Ron Vlaar i januar. Dette melder Daily Express, som ikke akkurat er kjent for å være treffsikre.

Midtstopperen var en viktig spiller for Van Gaals Nederland i VM-sluttspillet i Brasil, og hans kontrakt går ut etter sesongen, noe som ifølge avisen gjør at United kan hente ham på billigsalg. Det er snakk om en sum på rundt £4 millioner. Les hele saken her.

Samme avis har mer, selvsagt, for til tross for stadige bevis på det motsatte prøver de jo å overbevise oss om at de har full kontroll på hvilke spillere United ønsker seg. De nevner i forbifarten av United er blant klubbene som er interesserte i Adrien Rabiot. Rabiot har blitt tilbudt ny kontrakt i PSG, ifølge avisen, noe du kan lese mer om her.

De skriver også en sak der de spekulerer i om Cristiano Ronaldo kan ende opp i Manchester City heller enn United pga gjelden, og overser tydeligvis glatt at portugiseren er mer glad i United som klubb enn i Manchester som by. Hvor mange mennesker på kloden tror egentlig at Ronaldo kommer til å reise til Manchester City…?

Da er det kanskje noe mer sannsynlig at de gjettet riktig da de fredag skrev at United er interesserte i å hente Everton-høyreback Seamus Coleman. Også Mourinho og Chelsea skal være beundrere av iren. Les mer her. Den saken har Caught Offside meldt seg på, en side som ofte klarer kunststykket å overgå Daily Express og Daily Star i upålitelighet. Så selv om en ønsker at det stemmer at United er ute etter Everton-duoen Ross Barkley og nevnte Coleman, så er det kanskje ingen grunn til å bli entusiastisk når det er en slik side som skriver det. Saken kan leses her.

Lørdag 11. oktober:

14.00: Barcelona-forsvarer Dani Alves har vært heftig linket til Manchester United i det siste, og det har vært flere spekulasjoner om Barcelona kommer til å la han gå til en annen klubb mot slutten av sesongen.

Alves uttalte nylig at han anser seg selv som tidenes brasilianske spiller siden Pele.

13.55: Manchester Uniteds Juan Mata og Bayern Munichs Xherdan Shaquiri skal stå øverst på ønskelisten til Juventus. United skal ha fastslått Mata til en verdi på £23.5 millioner, og en byttehandel mot mye omtalte Arturo Vidal kan være i kortene, ifølge Express.

11.25: Skal vi tro agenten til Cristiano Ronaldo kommer portugiseren til å ende karrieren sin i Real Madrid. Det er The Mirror som skriver dette. Ronaldo har hatt en knallstart på sesongen i den spanske klubben, og har flere ganger blitt linket til en retur til Old Trafford. Men ifølge Jorge Mendes har han ingen intensjoner om å forlate sin nåværende klubb.

– Cristiano er veldig fornøyd i Real Madrid, og har alltid vært det. Han kommer til å sette flere rekorder for klubben og ende sin karriere her, skal Mendes ha uttalt til AS.

11.15: Kan Wesley Sneijder være på vei til Old Trafford? Hvis vi skal tro britiske The Mirror kan nederlenderen gjøre en sjokk-overgang fra Galatasaray i de kommende månedene – etter at den tyrkiske klubben ikke skal ha betalt utbetalt lønn i løpet av de siste månedene. Sneijder har tidligere uttalt til De Telegraaf at han ikke har mottatt noen utbetalinger siden starten av sesongen, og klubben skal være skyldig rundt £790,000.

Skulle situasjonen være uendret i nærmeste fremtid, kan Sneijder forlate klubben gratis og Manchester United og MLS har allerede blitt linket til nederlenderen.

Fredag 10. oktober:

12.40: Franske Le 10 Sport hevder at Ángel di María egentlig hadde en muntlig avtale med Monaco i vår før PSG og United kom på banen. Til slutt ble altså Di María United-spiller, noe alle parter forhåpentligvis er fornøyd med.

08.40: Vi tar med denne, men hev den i deg med en stor klype salt. Relativt useriøse Daily Star melder at Arturo Vidal ble observert på nattklubb klokken fem om morgenen 72 timer før kampen mot Roma forrige helg. Det skal ikke ha vært spesielt populært hos ledelsen i Juventus som visstnok vil kalle inn Vidal på teppet når han returnerer fra landslagsoppdrag for Chile. Åpning for United, spør Daily Star seg.

08.35: Ny kontrakt for Tyler Blackett? Kanskje ikke så overraskende ettersom han nå har blitt en del av førstelaget. Det som imidlertid er overraskende er lønnen Ian Ladyman hevder 20-åringen nå vil få, hele 50,000 pund i uka. I dag tjener Blackett 2,000 pund i uka. Det betyr en lønnsøkning på småpene 2400 prosent. Tips: ta med tweeten nedenfor i betraktning:

Torsdag 9. oktober:

10.50: Ifølge «superagent» Jorge Mendes, er hans viktigste klient, en viss Cristiano Ronaldo, ikke  interessert i å vende tilbake til Old Trafford. Det kan du lese mer om her.

Onsdag 8. oktober:

17.45: United har gått til å ha en av ligaens svakeste midtbaner til å nærmest ha et luksusproblem sentralt på bare noen få månederen, og i løpet av sommeren ble det skrevet uendelig mye om United-linkede Arturo Vidal og Kevin Strootman. Nå kontrer imidlertid Romas eier med følgende beskjed:

15.30: TalkSPORT viser til «rapporter» i Italia når de skriver at Juventus ikke lenger anser Arturo Vidal som «uselgelig». «Den gamle damen» skal nå være beredt til å selge sin chilenske midtbanedynamo og har dermed gitt Louis van Gaal en real oppkvikker. United-manageren har vært ute etter Vidal helt siden han inntok Old Trafford, men tok jakten pent og pyntelig på grunn av Juves standhaftighet – og usikkerhet rundt 27-åringens kne. Les mer her.

08.05: Ex-Red Gerard Pique nærmest utelukker at han vil returnere til Old Trafford – eller i det hele tatt dra noe sted. Tvert imot ønsker han å spille for Barcelona resten av karrieren. Mer om det her.

08.00: Så blusser det igjen opp rykter om at United – blant flere andre – skal være interessert i å hente Barcelona-backen Dani Alves når kontrakten hans utløper til sommeren. Brasilianeren er 31 år gammel og har spilt for Barça siden 2008. Les mer i Daily Star.

Tirsdag 7. oktober:

21.35: Tirsdag ble det kjent at Arturo Vidal ble bøtelagt av klubben for å ha gått ut på byen og festet før helgens møte med Roma, og var ute og ranglet helt til fredagens morgentimer, skal vi tro italiensk avis.

Nå kommer også Gazzetta dello Sport på banen og hevder at klubben skal være interessert i å kvitte seg med chileneren som følge av atferdsproblemer. Da vil det selvsagt spekuleres i om at Manchester United vil bli neste stoppested for midtbaneterrieren.

https://twitter.com/UtdReport/status/519566277279379457 

07.37: Vanligvis pålitelige The Telegraph hevder at Monaco fortsatt er interessert i å  hente Wayne Rooney til fyrstedømmet. Det kan du lese mer om her.

Powered by Labrador CMS