– Fortjente prisen

Crewe-manager Steve Davis er full av lovord om sin tidligere elev, Nick Powell.

Publisert Sist oppdatert

Under mandagens Northwest Football Awards-tilstelning var Davis mannen som på vegne av Powell tok imot trofeet som beviser at det 18 år gamle United-talentet er blitt kåret til Nordvest-Englands beste League Two-spiller for 2011/12-sesongen.

Powell, som kom til United i sommer fra nettopp Crewe Alexandra, var selv forhindret fra å stille opp ettersom han er i England-troppen til kveldens U21-landskamp mot Nord-Irland på Bloomfield Road i Blackpool.

Etter mandagens tildeling, sa Steve Davis følgende om sin tidligere elev til Crewes hjemmeside:

– Nick var fantastisk for oss; han hjalp oss til opprykk, han scoret det fantastiske målet på Wembley, og dro deretter til en av verdens største klubber. Han fortjener all den anerkjennelse han kan få.

– Etter overgangen til Manchester United har han hatt tilhold i og rundt førstelagstroppen. Det er i seg selv en fantastisk bragd med tanke på at han konkurrerer med noen av verdens beste spillere. Han har gjort unna debuten hvor han også scoret et mål, og han har gjort sakene sine godt når han har fått sjansen.

– 18 år gammel er han nå i Englands U21-tropp som skal i aksjon tirsdag kveld. At han allerede nå er i U21-troppen, viser bare hvor langt han har kommet. Det gjør oss veldig stolte, ettersom han vokste opp i Crewe-systemet. Vi har tro på at han er en fremtidens stjerne – ikke bare for klubben sin, men også for landet. Det er veldig kjekt å kunne prate om en 18 år gammel engelskmann som besitter slike ferdigheter, sa en stolt Steve Davis avslutningsvis.

Powered by Labrador CMS