Imponert over Valencia

SAF var skuffet over kampen, men fornøyd med debutanten.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg synes vi spilte svakt; laginnsatsen var skuffende, sa Sir Alex Ferguson til MUTV etter å ha sett sine elever spille seg frem til finalen i Audi Cup.

– Boca la press på oss, noe vi ikke er vant til lenger etter kampene i Det fjerne østen. Med all respekt for lagene vi møtte der, så var kveldens kamp en skikkelig test for oss. Nå er vi tilbake i virkeligheten, og forhåpentligvis går det fremover etter denne kampen.

God debut

Antonio Valencia spilte fra start i sin første opptreden etter sommerens overgang fra Wigan, og viste, så lenge kreftene holdt, mer enn noen kunne ha forventet av ham. Til alt overmål scoret han i sin debutkamp.

– Vi er veldig godt fornøyd med Antonios første opptreden. Han måtte dra hjem til Ecuador i påvente av arbeidstillatelsen, noe som innebar at han har mistet en del av sesongoppkjøringen. I kveld viste han sitt store talent. Han har god balanse og er en skikkelig atlet, skrøt SAF om kantspilleren som fyller 24 år i neste uke (4. august).

Også lagets to tenåringer – Craig Cathcart og Fabio da Silva – fikk rosende omtale av manageren:

– Cathcarts hadde en god kveld i sin første opptreden for førstelaget. Og så har vi jo selvfølgelig unge Fabio, han imponerer jo bestandig.

Superscoring

Anderson fant endelig nettmaskene etter to års leting. Når han først lyktes, var det med en kanonkule som alene var verdt inngangspengene på Allianz Arena.

– Mirakelet i München, lød SAFs spøkefulle omtale av vidundermålet.

– Men kanskje kan scoringen vise seg å være det som skal til for å få gutten til å skyte mer.

Powered by Labrador CMS