Overgangsvinduet stengt

Ingenting skjedde innen fristens utløp.

Publisert Sist oppdatert

Klokken 18 tirsdag ettermiddag stengte overgangsvinduet for denne gang. Det skjedde etter en dag som for Uniteds vedkommende ser ut til å ha forløpt helt uten bevegelser i spillerstallen.

Sir Alex har i de senere ukene gjentatte ganger gitt klar melding om at han ikke ville hente inn flere spillere innen fristen, men ikke alle lot seg overbevise. Nå kan det imidlertid fastslås at manageren mente alvor.

Heller ikke i utkolonnen ble det registrert noen aktivitet innen fristens utløp, til tross for at flere av dagens medier meldte at Darron Gibson (bildet over) og Craig Cathcart kunne være på vei til Newcastle. Sistnevnte skulle også – sammen med reservelagskollega David Gray – være ønsket av Plymouth.

Moffatt til Alty

Det betyr at reservelagets forsvarsspiller, Scott Moffatt (bildet), er den eneste som har forlatt United de siste dagene. Mandag formiddag ble han satt på bussen for å dra den korte veien til til Conference-klubben Altrincham FC.

Der skal den Manchester-fødte 18-åringen den kommende måneden ha Moss Lane – United-reservenes hjemmearena – som tumleplass på heltid.

Powered by Labrador CMS