Corry Evans til Carlisle

OPPDATERT: Stor aktivitet på lånemarkedet fredag.

Publisert Sist oppdatert

Det skjer ting på Old Trafford som ikke handler om Wayne Rooney også. Unggutten Corry Evans er klar for utlån til Carlisle den neste måneden, noe manager Greg Abbott er strålende fornøyd med.

– Manchester United har vært fantastiske til å hjelpe oss med å hente det vi mener er en kvalitetsspiller til troppen vår, sier Abbott til Carlisles hjemmesider.

– Han kommer hit spilleklar og er en type spiller som sender oss i riktig retning. Han har bevist hvilke kvaliteter han innehar og sier han gleder seg til å komme hit.

Hvis papirene går gjennom fort nok vil han være høyaktuell til å få sin debut allerede lørdag mot Charlton.

Norwood tilbake på Carrington

Oliver Norwood er allerede lånt ut til samme klubb, men drar nå tilbake til Carrington etter å ha pådratt seg en skade på trening. Han regnes å være ute i fire uker, noe som ødelegger for låneoppholdet som går ut etter neste måned.

– Men vi kommer til å holde et øye med han når han returnerer fra skade, sier Greg Abbott.

Ajose-lån forlenget

Etter planen skulle Nicky Ajose spille sin siste kamp for Bury i morgen, men lånet er nå forlenget til 3. januar. Unggutten har spilt seks kamper for Bury siden han kom til klubben 25. september, og har imponert såpass at manager Alan Knill vil ha han med videre.

Powered by Labrador CMS