Mottok resultatene etter andre runde med testing – to testet positivt

To nye positive coronavirustester etter andre testrunde i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag mottok spillere og trenere i Premier League-klubbene resultatene fra andre runde med coronavirustester. Testene ble gjennomført på treningsanleggene på tirsdag, torsdag og fredag.

Det skriver blant andre Sky Sports.

I alt 996 tester ble gjennomført i denne andre runden, og antallet tester tilgjengelig for hver enkelt klubb ble økt fra 40 til 50. En tredje runde med testing blir gjennomført mandag og tirsdag.

Bournemouth har bekreftet at en av klubbens spillere har testet positivt.

Det er nå til sammen åtte fra Premier League-klubber som har testet positivt etter de to første testrundene. Det skal, ifølge Manchester Evening News, ikke ha vært noen fra United som testet positivt i den første testrunden.

Premier League bekrefter ikke hvilke klubber som er rammet, det er opp til klubbene selv.

Utenom Bournemouth, så har det tidligere kommet frem at Watfords Adrian Mariappa og Burnley-assistent Ian Woan er smittet, og disse to er nå i isolasjon.

Ellers bekrefter EFL at 1014 fra spillere og støtteapparat har blitt testet i de 24 Championship-klubbene (de har også et mål om å spille videre), og at bare to av disse 1014 har testet positivt. De to er begge fra Hull City – som har vært en uttalt motstander av å starte opp igjen Championship-sesongen.

Powered by Labrador CMS