Nytt karantenebrudd granskes: – Vi godtar ikke slike regelbrudd under noen omstendigheter

Marcos Rojo skal ha brutt argentinske karanteneregler igjen, etter å ha spilt padeltennis på et sportssenter. Sportssenteret insisterer på at de ikke har gitt Rojo tillatelse til å være i lokalene deres, og gransker nå hendelsen.

Publisert Sist oppdatert

Marcos Rojo er kanskje ikke den fotballspilleren som er mest opptatt av å følge regler – tilsynelatende gjelder det både på og utenfor banen.

Forsvarsspilleren er på lån til Estudiantes, og han håper angivelig å bli værende i Argentina.

Foreløpig har det ikke blitt mer enn én kamp i Estudiantes, på grunn av skader og coronaviruset, men Rojo har havnet litt i avisene de siste månedene likevel.

Sist måned videreformidlet vi at Manchester United ønsket å ta en prat med Rojo om oppførselen hans etter at han ble filmet i lystig pokerlag.

Kanskje blir det behov for flere samtaler om oppførselen, for de siste dagene skal han igjen ha blitt filmet mens han brøt karantenereglene – og kanskje flere regler enn det også.

I KJENT STIL: Marcos Rojo i aksjon for Estudiantes.
I KJENT STIL: Marcos Rojo i aksjon for Estudiantes.

Rojo ble filmet mens han spaserte ute med venner og en hund. United-spilleren hadde med seg en padeltennisracket, og de skal ha blitt observert gående inn på et sportssenter i La Plata – da sannsynligvis for å spille padeltennis (en squash-aktig aktivitet).

Centro Israelita, stedet hvor Rojo og kameratene skal ha spilt padeltennis, varsler nå at de skal granske saken, siden de påstår at de ikke skal ha godkjent slik aktivitet der.

Nå varsler de at de skal granske hendelsen, og de har kommet med en pressemelding der de fastslår at de fortsatt har stengt.

– Verken Mr. Marcos Rojo eller de andre folkene fikk tillatelse av oss til å gå inn i lokalene. Vi undersøker hva som skjedde, og etter å ha gjort det vil vi iverksette passende tiltak. Vi godtar ikke slike brudd på reglene fra myndighetene under noen omstendigheter, heter det blant annet i pressemeldingen.

Verón: – Jeg er ikke noens barnevakt, men jeg liker selvsagt ikke det som skjedde

Estudiantes-presidenten er en gammel kjenning av United, nemlig Juan Sebastián Verón. Han bekrefter at han har snakket med Rojo om det som skjedde, før han sier:

– Jeg er ikke noens barnevakt, jeg vil ikke kontrollere eller overvåke. Det er alles ansvar hva de gjør og ikke gjør, men jeg liker selvsagt ikke det som skjedde, sa han på sportsprogrammet til Radio Provincia AM 1270 (her gjengitt av ESPN (på spansk)).

Han mener at fotballspillere ikke alltid kan være gode eksempler, siden de er mennesker og gjør feil.

– Men selvsagt må de være forsiktige, og det inkluderer folkene rundt spilleren.

Verón legger også til at han håper at 30-åringen kan fortsette i Estudiantes.

– Det kommer ikke an på oss, det kommer an på Manchester United og Marcos, men vi håper naturligvis at han fortsetter her.

LA BRUJITA: Juan Sebastián Verón ønsker ikke å være barnevakt for Rojo – men vil gjerne ha ham med videre i Estudiantes.
LA BRUJITA: Juan Sebastián Verón ønsker ikke å være barnevakt for Rojo – men vil gjerne ha ham med videre i Estudiantes.
Powered by Labrador CMS