Argentinas førstevalg: Sergio Romero.

Reddet Panenka-straffe

VIDEO: Sergio Romero lot seg ikke lure da Argentina banket Venezuela i Copa América-kvartfinalen.

Publisert Sist oppdatert

Mange har fått til den såkalte «Panenka»-straffen, oppkalt etter tsjekkoslovakiske Antonin Panenka, og i nyere tid er det nok Andrea Pirlo som har fått mest oppmerksomhet for et slikt straffespark etter at han utførte det med hell da Italia slo ut England på straffesparkkonkurranse i EM 2012.

Natt til søndag prøvde Luis Manuel Seijas seg, men noen i Argentina-støtteapparatet hadde tipset Sergio Romero om at Seijas har scoret på denne måten noen ganger tidligere, og United-målvakten valgte å stole på det tipset. Det gjorde han lurt i, og dermed så straffen bare dum ut.

messirojo (650 x 358)
ROJO: Spilte hele kampen for Argentina.

Romero holdt ikke nullen, for West Bromwich-spiller Salomón Rondón scoret for Venezuela i denne kvartfinalen i Copa América, men det var bare et trøstemål siden Higuaín allerede hadde scoret to, og Messi ett, og i tillegg la Erik Lamela senere på til 4-1.

Både Romero og Marcos Rojo spilte hele kampen for Argentina, som nå skal møte vertsnasjonen USA i semifinalen. Den kampen spilles natt til kommende onsdag, og i den andre semifinalen spiller Colombia mot Chile.

Se tre av Sergio Romeros redninger i videoen under, inkludert strafferedningen:

Viasat har rettighetene til Copa América i Norge.

Powered by Labrador CMS