God åpning for Rojo & co.

Innledet Copa América med sterk 2-1-seier over Chile.

Publisert Sist oppdatert

Et argentinsk lag med en ubenyttet Lionel Messi, men til gjengjeld med United-duoen Sergio Romero og Marcos Rojo på plass gjennom 90 minutter, fikk dermed en solid start på årets mesterskap – og en viss revansje for nederlaget i fjorårets Copa-finale.

Argentinerne hadde forholdsvis god kontroll gjennom det meste av oppgjøret, men måtte likevel vente til seks minutter ut i andre omgang før Ángel Di María omsider lyktes i å finne nettmaskene bak Chiles keeper, Claudio Bravo.

Da så Éver Banega fulgte opp med 2-0-scoring bare åtte minutter senere, skulle det vise seg at løpet var kjørt for fjorårsmesterne. De reduserte riktignok én gang ved innbytter José Fuenzalida, men det var tre minutter på overtid og det siste som skjedde før dommeren blåste av.

Romero-tabbe

rom
SERGIO ROMERO – glapp én gang.

Reduseringsmålet må for øvrig Sergio Romero ta på sin kappe. Hadde han holdt seg på streken ville det trolig ha endt med 2-0-seier, men isteden stormet han ut i et forsøk på å stanse et overlegg  han var sjanseløs på å nå. Dermed ramlet ballen ned i hodet på Fuenzalida, som fikk en enkel jobb med å plante ballen i nettmaskene. Bortsett fra denne åpenbare tabben, hadde Uniteds reservekeeper en fin dag på jobben.

Det samme må sies om venstreback Marcos Rojo, som var med på å skape flere farligheter fra sin side og ellers hadde bra kontroll bakover. Eneste blemmen var at han pådro seg gult kort halvveis ut i andre omgang, etter å ha stukket hånden opp i ansiktet på en motstander.

 

Powered by Labrador CMS