Travel landslagshelg

Hele 12 United-spillere er aktuelle for oppdrag.

Publisert Sist oppdatert

Da har vi allerede trukket fra en skadet Marouane Fellaini, pluss David De Gea som voktet buret for Spania da de torsdag kveld beseiret Costa Rica 2-1. Ifølge landslagssjef Vicente del Bosque, må United-keeperen vike til fordel for Iker Casillas når spanjolene møter Hviterussland til EM-kvalifisering i Borisov søndag kveld.

I det hele tatt er det EM-kvalifisering – og Copa América – som vil dominere bildet denne helgen.

12. juni:

Allerede fredag kveld klokken 20.45, skal Nederland, med Robin van Persie, Daley Blind og Memphis Depay i troppen, i aksjon når de møter Latvia på bortebane i Riga. En meget viktig kamp for «Oranje» som har kommet skeivt ut i sin gruppe og har behov for alle poengene.
Samtidig med denne kampen, skal for øvrig Belgia (som sagt uten Fellaini) opp mot Wales i Cardiff.

13. juni:

Tidlig lørdag kveld, nærmere bestemt klokken 18.00, skal Nani og Portugal spille bortekamp mot Armenia. I denne gruppen leder portugiserne an med 9 poeng på fire kamper, mens hjemmelaget ligger helt i bunn med 1 poeng.
Senere på kvelden, klokken 20.45, er det så tid for toppoppgjør i Gruppe F. Nord-Irland, naturligvis med Jonny Evans og Paddy McNair i troppen, tar da imot gruppeleder Romania i Belfast. Den store gulroten for hjemmelaget er at tre poeng vil bety at de passerer gjestene og inntar tabelltoppen.

Helt til slutt, klokken 23.30, rundes lørdagskvelden av når Argentina, med Ángel Di María og Marcos Rojo, innleder sitt Copa América-eventyr med ambisjonen om å ta seg av nabolandet Paraguay.

14. juni:

Søndagen innledes allerede klokken 03.00 når Andreas Pereira og hans brasilianske lagkamerater møter Portugal til kvartfinaleoppgjør i U20-VM. Denne følges senere opp med EM-kvalifiseringskampene Hviterussland mot Spania og Slovenia mot England.
Engelskmennene, med Phil Jones og Chris Smalling, samt en kaptein Wayne Rooney på jakt etter scoringsrekord,  har allerede skaffet seg en luke på 6 poeng i toppen av Gruppe E-tabellen, men kan langt ifra føle seg sikre på seier mot slovenerne. Likevel, og uansett hvordan kampen måtte ende, går nok England med relativ letthet videre til neste sommers EM-sluttspill.
Kampen i Ljlubljana har for øvrig avspark klokken 18.00, og vises i Norge på MAX, i Sverige på Kanal 9, og i Danmark på 6’eren.

rooita
Tre mål til 50 – og ny England-rekord.

Deretter, klokken 20.45, rundes helgen av med Hviterussland mot (et sannsynligvis De Gea-løst) Spania.

Powered by Labrador CMS