Tottenham Hotspur U23 v Manchester United U23: Premier League 2

Det ble ikke Europa League-gruppespill – men kan havne i Europa Conference League

Publisert Sist oppdatert

Her er vår utlånsrapport for denne midtuka.

St Johnstone 2-4 Galatasaray

Reece Devine ble banens beste i hjemmedebuten for St Johnstone, og leverte også bra borte mot Galatasaray, der Perth-laget imponerte stort ved å klare 1-1. Han fikk hvile på benken i helga, men torsdag kveld ble det spilletid igjen – men Devine startet på benken mot Galatasaray.

Det gikk ikke like bra hjemme som borte for Saints, som lå under 1-3 da Devine ble byttet innpå i det 82. minutt.

På overtid scoret begge lagene hvert sitt mål, men det ble altså ikke noe mer Europa League-spill for St Johnstone denne sesongen.

Det kan derimot fortsatt bli Europa Conference League-gruppespill, for de skal nå møte LASK i play-offen der.

UTLÅNT FRA UNITED TIL ST JOHNSTONE: Reece Devine, her i aksjon mot Manchester City i 2019.

Hull City 1-1 Wigan Athletic (7-8 i straffekonkurranse)

Di’Shon Bernard er ikke en dårlig fotballspiller, men å debutere for et fotballag virker ikke helt å være hans spesialitet.

Mens enkelte spillere ser ut til å score hver gang de debuterer for en ny klubb, så er det nesten litt motsatt for Di’Shon Bernard, som har en tendens til å bli en slags syndebukk i debuten.

Da han debuterte for United mot Astana, så scoret han selvmål, og det ble Astanas vinnermål mot det unge United-laget.

Tirsdag kveld fikk han Hull-debuten sin, og det gikk lenge helt OK mot Wigan. Men selv om Bernard potensielt kunne blitt den store helten da han headet ballen ned i bakken og over mål (!), så endte han heller opp som syndebukk.

14 spillere på rad hadde scoret i straffekonkurransen før Bernard gikk frem, og han bommet – og dermed fikk Wigan muligheten til å avgjøre, en mulighet de benyttet seg godt av.

Så skal det sies at Salford-debuten hans i fjorårssesongen var heller uspektakulær både på godt og vondt, så det går i det minste ikke galt hver gang for Di’Shon Bernard. I tillegg skal han ha vært ganske bra for Hull mot Wigan også før straffekonkurransen ødela kvelden hans.

IKKE AKKURAT EN DEBUTEKSPERT: Di’Shon Bernard.

Mansfield Town 0-3 Preston North End

Nathan Bishop imponerte i Mansfield-buret i hjemmedebuten mot Joey Bartons Bristol Rovers i helga, og tirsdag kveld var det Championship-laget Preston North End som ventet i ligacupens første runde.

Noen minutter før pause røk nullen for Bishop uten at det var hans feil, men dessverre må han nok ta på seg en del av skylda for 0-2-målet, som kom etter et svakt Bishop-utspark.

Til slutt ble det 0-3, og Mansfield er ute av ligacupen – men det er uansett opprykk som gjelder for Stags.

Forhåpentligvis beholder Bishop plassen i målet til lørdagens hjemmekamp mot Newport, et lag som potensielt kan bli en tøff konkurrent i opprykkskampen.

INGEN GOD DAG: Nathan Bishop imponerte i Mansfield-debuten i helga, men ligacupkampen mot Preston gikk ikke like godt.

 

Atlanta United (2) 6-2 Indy Eleven

Connor Stanley fikk natt til mandag den siste halvtimen da han kom innpå på stillingen 5-1 mot Indy Eleven.

Stanley er ventet å forlate Manchester United permanent, men skal foreløpig fortatt være United-eiendom.

Andre:

  • Tahith Chong imponerte i Birmingham-debuten, men ble hvilt i tirsdagens ligacupkamp mot Colchester. Kampen endte 1-0 til Birmingham, som altså gikk videre uten Chong.
Powered by Labrador CMS