Trio står over mot City

Michael Carrick, Rafael og Javier Hernandez er ikke kvitt skadeproblemene.

Publisert Sist oppdatert

Det bekreftet Sir Alex Ferguson på fredagens pressekonferanse. Rafael fikk en smell mot Barcelona, mens Carrick slet med akillesen i Edwin van der Sars testimonialkamp onsdag. Ingen av deres skader skal være alvorlige og vil snart være tilbake i aksjon, men Javier Hernandez må belage seg på noen uker på sidelinjen.

– Han er fortsatt to-tre uker unna, og er tilbake i slutten av august. Vi tar ingen sjanser, siden han hadde en hjernerystelse for noen år siden også, sier Ferguson ifølge ManUtd.com.

United-manageren hadde også gode nyheter fra skadefronten. Både Darren Fletcher og Antonio Valencia er tilbake i full trening, etter å ha slitt med henholdsvis virus og ankelskade.

Vil gi spillere kamptrening

Årets Community Shield er viktigere enn på lenge, siden det er Manchester City som står på motsatt banehalvdel. Ferguson mener det er enkelt å bli følelsesladd i slike kamper, men vil likevel gjøre som tidligere år og bruke kampen som en oppladning til ligastart.

– Jeg har alltid sett på Community Shield som et steg på veien til sesongstarten. Det er alltid to eller tre spillere som trenger spilletid for å komme i kampform, sier han.

Powered by Labrador CMS