– En stor dag for alle

Robin van Persie var glad på både fansens, managerens og egne vegne etter seieren mot Wigan.

Publisert Sist oppdatert

Robin van Persie leverte en fantastisk debutsesong i Manchester United-trøya forrige sesong, og søndag fortsatte han i samme spor da han scoret to mål i Community Shield-kampen mot Wigan.

Den nederlandske spissen var naturlig nok meget fornøyd med hvordan kampen utartet seg.

– Vel, det er alltid gøy å score, spesielt på Wembley – en fantastisk dag for fansen, spillerne og manageren, åpnet Van Persie i sitt intervju med ITV Sport.

– Én dag, én kamp, og vi vinner et trofé – en stor dag for alle, oppsummerte en fornøyd matchvinner.

Manchester Uniteds toppscorer fra forrige sesong vartet opp med et nydelig hodestøt. Van Persie har aldri scoret mer enn to mål med hodet i én og samme Premier League-sesong.

– I fjor scoret jeg på et par headinger, men ikke så mange, så jeg må bli bedre på det. Jeg synes den gikk inn ganske fint, eller hva? spurte Van Persie retorisk, med et lurt smil om munnen.

Robin van Persie ble konfrontert med at United ikke holdes som favoritter til å vinne ligagullet, en spådom van Persie ikke ville stelle seg bak.

– Som jeg sa tidligere, så har jeg tro på dette laget. Vi er mestere, så hvorfor vi tredjefavoritter, kan du forklare det?

– Jeg bryr meg ikke veldig. Jeg har tro på dette laget, og jeg tror vi vil kjempe om ligatittelen, avsluttet Van Persie med en optimistisk tone.

Powered by Labrador CMS