– Med ett øye på Swansea-kampen

– Spillerne er fast bestemt på å gjøre det meste ut av en travel uke, sier Michael Carrick, og retter blikket elleve dager frem i tid.

Publisert Sist oppdatert

Etter tirsdagens treningskamp mot AIK i Stockholm, venter Rio Ferdinands testimonialkamp mot Sevilla på fredag. Deretter, førstkommende søndag 11. august, står det så Community Shield-oppgjør på spilleplanen, mot sist sesongs FA-cupvinnere fra Wigan.
Med andre ord står United foran en tøff uke med oppkjøring før selve alvoret starter med ligaåpning mot Swansea på Liberty Stadium den 17. august.

Viktig uke, viktige kamper

For, selv om alle ønsker at David Moyes skal benytte søndagsturen til Wembley til å sikre seg sitt første trofé som United-manager, er det bortekampen mot Michael Laudrups klubb som virkelig opptar spillerne, ifølge Carrick. Derfor anser han også møtet med Stockholms-klubben AIK som et særdeles viktig ledd i forberedelsene til sesongstarten.

– Det er først nå at vi virkelig har begynt å tenke på sesongens første kamp, innrømmer den ferske 32-åringen (han fylte år den 28. juli) i et intervju med ManUtd.com.

– Det begynner å bli noen dager siden vi kom tilbake fra sommerens hovedtur, og alle er fokusert på den sesongåpningen. Nå dreier det seg derfor om å forberede seg godt til hver eneste oppgave. Kampen i Stockholm byr på en god mulighet for oss, både for dem som ikke har spilt noe særlig i det siste, og for andre som føler behov for mer spilletid. Det trengs med tanke på den generelle fysiske tilstanden i troppen og finpussing av formen ute på banen.

Motstandere i toppform

– Kamper som dette er bestandig tøffe fordi motstanderen som regel er i god form på et tidspunkt da vi ennå ikke er helt der vi bør være. Men det er jo det som er hensikten med å være her, og vi har ambisjoner om å spille en god kamp. Vi har jo stoltheten å ta vare på, og samtidig et sterkt ønske om å representere klubben på en god måte. Og – vi står på for å sørge for at vi er klare til sesongåpningen. Vi har en travel uke foran oss, men den er veldig viktig, avslutter Uniteds midtbanegeneral.

Powered by Labrador CMS