Jonny Evans håper å gi David Moyes tre poeng i første kamp på Old Trafford.

– Vi er klare!

Jonny Evans gleder seg til å møte Wigan i helgens Community Shield, og ser frem til sesongstart.

Publisert Sist oppdatert

Søndag kveld er det duket for Community Shield hvor Manchester United møter Wigan Athletic på Wembley Stadium. Det er også David Moyes sin første mulighet til å ta trofé som United-manager.

Til klubbens offisielle hjemmeside, manutd.com har Evans uttalt seg om hvor mye han og resten av United spillerne gleder seg til å komme i gang med sesongen, og å få spille under ledelse av David Moyes.

– Personlig gleder jeg meg til sesongen sparkes i gang, noe jeg tror resten av troppen også gjør.

– Vi har lagt sommerturneen bak oss, og nå er det søndagens kamp på Wembley som først og fremst gjelder. Vi ser alle frem til den.

Evans mener kampen mot Wigan kan gå begge veier, noe som gjør det til en helt spesiell kamp hvor alle må yte sitt beste for at de skal kunne gå seirende ut. Midtstopperen skrøt også av den gode jobben trenerteamet har utført hvor blant annet Ryan Giggs er spillende trener, og over hvor smertefri overgangen under David Moyes har vært.

– Det har ikke vært noen drastiske forandringer, kun små forandringer når det gjelder måten vi trener på. Det har vært en myk overgang. Når det gjelder Ryans rolle, så har han alltid vært en som har kommet med gode råd til resten av laget.

Powered by Labrador CMS