Derfor gjorde han comeback

Paul Scholes legger kortene på bordet.

Publisert Sist oppdatert

Åtte måneder etter at han først la støvlene på hyllen etter 17 sesonger på klubbens førstelag, gjorde midtbanemannen comeback i den røde trøyen. I intervjuet med ManUtd.com bruker han ordtaket «du vet ikke hva du har før du mister det» for å forklare hvorfor han nå er tilbake i manesjen.

– Jeg savnet det mer enn jeg hadde trodd jeg skulle gjøre på forhånd. Men på slutten av forrige sesong var jeg altså overbevist om at tiden var inne for å gjøre noe annet, sier han.

Det begynte imidlertid å krible noe voldsomt i rødtoppens presise pasningsføtter da resten av laget kom i gang med sesongoppkjøringen. – Jeg var på Carrington og holdt formen vedlike sammen med reservene etter at jeg la opp, og da merket jeg fort hvor mye jeg savnet å spille.

Han tilføyer: – Spør en hvilken som helst spiller som har lagt opp; alle har savnet det å spille i hvert fall for en periode. Jeg savnet det så fælt at jeg bestemte meg for å prøve igjen.

Dermed krøp han til korset og banket på døren til Sjefens kontor.

– Jeg fortalte ham at jeg ville prøve å spille igjen. Jeg var veldig spent på hvordan det jeg sa ville bli mottatt, og jeg hadde ingen peiling på hva reaksjonen hans skulle bli. Heldigvis var den positiv, smiler Scholes, som kronet Premier League-comebacket med nettkjenning mot Bolton.

Powered by Labrador CMS