Sjekk datoen

For de som ikke allerede har funnet det ut: Nyheten om at Gary Neville skulle gjøre et comeback i United-trøya var (dessverre) en aprilspøk.

Publisert Sist oppdatert

United.no publiserte tidligere idag følgende artikkel:

«Wes Brown, John O’Shea og Rafael er alle ute med skader, noe som gjør at det kun er Fabio i førstelagstroppen som kan bekle høyrebacken. Men også tvilling-Fabio er skadeforfulgt, og United.no er kjent med at Gary Neville i all hemmelighet har trent hardt bak lukkede dører på Carrington de siste 10 dagene for å kunne hjelpe sitt kjære United i sesongavslutningen.

Morgendagens PL-kamp mot West ham kommer etter alle solemerker litt for tidlig for Neville, men til kampene etter dette skal den rutinerte backen være høyaktuell for en plass i troppen.

Dermed ser det ut til at Gary Nevilles karriere allikevel ikke stoppet på 602 kamper for United.

Det er ventet at Ferguson sier mer om Gary Nevilles situasjon på pressekonferansen på Carrington senere i dag. United.no følger saken.»

Det er mange som allerede har hevdet at dette kun var en aprilspøk, noe som selvsagt er korrekt. Gary Neville har spilt sin siste kamp for Manchester United, og kommer ikke – til tross for mange skader i forsvarsrekka – ikke til å gjøre comeback.

Han blir dermed stående på 602 kamper i den røde trøya. En legende er han uansett.

Powered by Labrador CMS