– Carrick og Giggs sliter med virus

Mens Paul Scholes bare hviles, kunne Sir Alex Ferguson fortelle på pressekonferansen i forkant av Cluj-kampen. Les det viktigste fra pressekonferansen her.

Publisert Sist oppdatert

Om Cluj:

– Vi så dem i seieren mot Braga og de har også slått Basel to ganger, og det klarte jo ikke vi, så vi må gi dem respekten de fortjener. Det viser at de er et godt lag.

– De er et lag som er raske i forsvar og får mange mann bak ballen. Deres store styrke er kontringer, som man så mot Braga. Kontringer er viktig for tiden i europeisk fotball.

Jonny Evans, som også var tilstede på pressekonferansen, var enig med sin manager.

– Du kan ikke spille på bortebane i Champions League og stole på flaks. De scoret to mål og holdt nullen, så de er åpenbart et godt lag.

Om Carrick, Giggs og Scholes, som ikke er med på turen:

– Carrick er sengeliggende med et virus, mens Ryan Giggs også har følt seg dårlig. Paul Scholes spilte bra på lørdag og i en alder av 37 år kan han ikke forventes å spille tre dager senere.

Om å trene på Carrington i stedet for kamparenaen:

– Vi valgte å gjøre det fordi når du trener utenlands ser alle hva du gjør. Ved å trene på Carrington kunne vi gjøre ting som er helt avgjørende for taktikken og lagvalget.

Om at så mange forskjellige spillere bidrar med scoringer:

– Jeg er glad for at målene blir spredt mellom hele laget. Jeg bryr meg ikke om hvem som scorer så lenge vi scorer, men det er godt å se at flere tegner seg på scoringslisten.

Om Shinji Kagawa

– Jeg er veldig fornøyd med han. Han har vært fantastisk. Han er en ordentlig proff som alltid skaffer seg rom og har scoret to mål. Det er ikke enkelt å tilpasse seg engelsk fotball, men han er på god vei til å gjøre det.

Om Anderson:

– Det er vanskelig å vrake ham fra startelleveren. Scholes og Carrick har begge vært i god form og det gjør det vanskelig å få de andre sentrale midtbanespillerne involvert, spesielt når vi vil bruke to kantspillere.

Om Mikael Silvestre, som trener med laget:

– Han trener kun med laget, og jeg forventer at han drar til India i desember.

Powered by Labrador CMS