Den ene som var god (frem til Bruno kom inn)

Publisert Sist oppdatert

Bakgrunn for børsen: – Kvaliteten var direkte svak helt til Bruno Fernandes ble byttet inn med ti minutter igjen å spille, men Anthony Martial utnyttet nydelig innkastfeilen fra hjemmelaget til å gi United et godt utgangspunkt. Han kunne også blitt tomålsscorer, men på spillerbørsen kommer man ikke unna at veldig mange var godt under pari, og personlig endte jeg faktisk på to bunnkarakterer. Det tror jeg aldri at jeg har gitt før.

Sergio Romero – 5,0
Og borte var den sikre andrekeeperen vår…På halvdistanse på baklengsmålet, noe som må sies å ha vært en feilvurdering. Kunne også fått en straffe mot seg etter bare tre minutter, men slapp med skrekken. En fin redning før og etter pause, men avsluttet kampen ved å rote et tilbakespill utover egen dødlinje til corner. Det oppsummerte mye.

Victor Lindelöf – 4,5
Rusten etter vinterpausen og sykdom sist. Uniteds trebackslinje fungerte ikke, Lindelöf fremstod usikker i deler av duellspillet og posisjoneringsspillet og pasningsfoten hadde også en dårlig dag.

Harry Maguire – 5,5
Greit minus i en rar 1. omgang fra United, der det defensivt var så rufsete. Serverte også en stygg feilpasning utover sidelinjen, men ble sånn sett nest siste United-spiller på utlikningen. Bedre etter pause, men samtidig lurt altfor enkelt før belgiernes store sjanse tolv minutter før full tid.

Luke Shaw – 7,0
Uniteds soleklart beste spiller.. Trygg med ball, tok noen initiativ offensivt og tok unna det som var nødvendig defensivt. Også den eneste som holdt nivået i hele kampen. Det var ikke hans skyld at alternativene fremover på banen var så få at det ofte stoppet opp.

Diogo Dalot – 3,5 (ut for Fernandes 81)
Direkte svak. Dette ble noe annet enn å møte Tranmere borte, og hadde nesten ikke en eneste positiv involvering offensivt samtidig som han bidro lite defensivt. Hadde også skyld i baklengsmålet.

Brandon Williams – 3,5
Dessverre helt ute av det, og ekstremt svak før pause. Tapte dueller, ga bort ballen upresset, løp seg inn i trøbbel og hadde skyld i baklengsmålet. Kanskje hans svakeste kamp som United-spiller, og den positiviteten han hadde da han slo gjennom så man lenge null av her. Ett positivt bidrag før pause, men skjøt over på den ene av Uniteds to sjanser i omgangen. Noe bedre etter at Bruno Fernandes kom inn, men da var vi allerede i sluttminuttene.

Nemanja Matic – 5,0
Prøvde å styre midtbanen, men Uniteds offensiv var så svak at det var få alternativer, og defensivt hang vi heller ikke sammen. Dermed ble det vanskelig. Sammenliknet med mange andre kom han likevel godt ut av det.

Andreas Pereira – 3,0 (ut for Fred 71)
Kunne fort fått målgivende før pause etter et fint innlegg som endte hos Brandon Williams, men ellers var han ingen faktor offensivt og fraværende defensivt. Slik var det helt til han ble byttet ut. Tydelig utilpass i det som vel var en sentral midtbanerolle i denne kampen, og virket også ute av posisjon veldig ofte.

Juan Mata – 4,0
Han skaffet to frispark, det ene ga gult kort til en Brugge-spiller som dermed må stå over returkampen, men det var vel alt han bidro med før pause. Hevet seg noe etter hvilen, men totalt sett altfor dårlig.

Jesse Lingard – 3,0
Dessverre, Jesse. Og jeg skriver dessverre fordi jeg ønsker ikke at han skal hetses videre slik det gjerne blir på sosiale medier for ham etter kamper som denne. Dette ble imidlertid en ny svak kamp. Antall positive offensive bidrag før pause? Egentlig null. Det eneste var et par upressede pasninger ut til kantspiller. Var tidlig på et innlegg fra kant etter pause, noe som ga håp om bedring, men dette fungerte bare som en ny bekreftelse på alt vi har sett i hele 2019 – altså at han er for dårlig for dette laget.

Anthony Martial – 6,0 (ut for Ighalo 67)
Er blitt en hakkekylling, og mange var nok oppgitt over ham igjen i starten her. Legg imidlertid merke til den totale mangelen på støtte fra andre offensive spillere. Så en nydelig scoring (igjen) og så et knallskudd i stolpen, som hadde gjort ham til tomålsscorer hvis ikke Mignolet hadde fått en fingertupp på det. Et par ok kombinasjoner også etter hvilen. Det ene målet er også ekstremt viktig siden bortemål betyr så mye, så franskmannen må få soleklart pluss for det.

Odion Ighalo – 6,0 (inn for Martial 67)
Vanskelig rammevilkår, men synes derfor det er vanskelig å straffe ham. Vant en corner og et par andre dueller, så gjorde det totalt sett greit nok i den halve omgangen han fikk.

Fred (inn for Pereira 71) og Bruno Fernandes (inn for Dalot 81) spilte for kort tid til å få karakter.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Powered by Labrador CMS