Tok med et viktig bortemål til Manchester

KAMPREFERAT: 1-1 i Belgia etter en under middels god fotballkamp.

Kanskje koste Louis van Gaal seg på tribunen da han så at United stilte opp i en formasjon med tre stoppere og vingbacker.

United gjorde mange endringer på laget til kampen mot Club Brugge – hele seks. Kanskje ikke så rart med tanke på at Club Brugge fikk hvile mer enn to døgn mer enn United, samtidig som Club Brugge også kunne hvile spillere i helga.

Det var ikke særlig kvalitet over verken vær eller spill på Jan Breydelstadion i Brugge, men United fikk seg et OK utgangspunkt tilbake til Manchester etter at Anthony Martial utlignet.

Kaos i åpningsminuttene

Etter to minutter ble det litt kaos i United-forsvaret da Club Brugge tok et raskt innkast, og Sergio Romero kom sent ut, og burde nok fort også hatt et straffespark imot etter å ha kastet seg inn i foten på en motspiller.

Der var United heldige.

Andreas Pereira hadde Uniteds første sjanse da han skjøt brukbart fra distanse, men Simon Mignolet fikk slått den ut til hjørnespark.

Club Brugge tok ledelsen

Kort tid etterpå gikk Club Brugge opp i ledelsen.

Mignolet spilte langt ut, og plutselig var Emmanuel Dennis alene med keeper – og Sergio Romero kom langt ut, og Dennis lobbet ballen over Romero og i mål.

En kan vel stille spørsmålet ved Romeros avgjørelse om å løpe så langt ut som han gjorde der – rett og slett en svak åpning av kampen av argentineren. Williams og Dalot kom heller ikke helt heldig ut av situasjonen.

Så kan en også stille spørsmål ved om ballen egentlig lå i ro da Mignolet tok utsparket, men VAR gjorde ingenting med det.

Club Brugge fortsatte med godt spill – i alle fall bedre enn Uniteds – og Solskjær så mildt sagt ikke fornøyd ut.

MISFORNØYDE: United-spillerne etter å ha havnet under.

Martial utlignet

Så kom reduseringsmålet. Et kast bakover i banen fra hjemmelaget ble plukket opp av en våken Anthony Martial, og etter å ha løpt fra en stopper så satte han ballen kaldt forbi Mignolet.

1-1, og et viktig bortemål for United.

Martial kunne fort ha sendt United i ledelsen også, med et godt venstrebeinsskudd noen minutter før pause, men Mignolet var vel så vidt på ballen før den gikk i stolpen.

Brandon Williams fikk også sjansen på bakerste stolpe etter et godt og lavt innlegg av Pereira, noen minutter tidligere, men det stod 1-1 til pause.

HER BLIR DET 1-1: Anthony Martial overlister Simon Mignolet.

Solskjær gjør bytter

United fikk den første sjansen i andreomgangen da Jesse Lingard var destinasjonen for et Dalot-innlegg, men Lingard ble forstyrret tilstrekkelig. Kort tid etterpå fikk vi en ny bra sjanse da Mata og Martial spilte seg gjennom etter en Club Brugge-feil, og det nesten ble et selvmål av det.

Samtidig var Club Brugge frempå også – det var en kamp som fint kunne vippe begge veier.

I det 67. minutt kom Odion Ighalo inn for å prøve å vippe den til Uniteds fordel. Ut gikk målscorer Martial, noe som kanskje sier noe om at Solskjær er opptatt av at ikke franskmannen skal belastes for mye.

Noen minutter senere ble Pereira erstattet av Fred.

KOM INN: Odion Ighalo.

Solskjær og Bruno forandrer kampen

Club Brugge var nære ved 2-1 etter at Harry Maguire var rundlurt på siden, og innlegget innover fra Dennis var godt, men Odilon Kossounou satte ballen utenfor Sergio Romeros mål.

Mot slutten av kampen gjorde Solskjær ganske store endringer. Bruno Fernandes kom inn for Diogo Dalot, og United la om til fire bak, med Brandon Williams på høyrebacken.

Endringene ga umiddelbart resultater, og United skrudde opp tempoet betraktelig. Kampen forandret seg helt.

Særlig store sjanser ble det dog ikke av det, og det hele ebbet ut i 1-1.