Mann med en plan: Nicky Butt.

– Et stolt øyeblikk for oss

En stolt Nicky Butt har stor tro på at vi vil få se et motivert United-lag på slutten av sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Etter at David Moyes fikk sparken som United-manager har som kjent Ryan Giggs tatt over midlertidig, og kameratene Nicky Butt, Phil Neville og Paul Scholes skal assistere 40-åringen i jobben. Alle fire har hatt trenerroller i klubben i løpet av sesongen, om enn med helt ulik arbeidsmengde og ansvarsområde, men nå har alle fire ansvaret for at førstelaget skal prestere.

Nicky Butt kunne i et MUTV-intervju fortelle at dette, ikke overraskende, er noe de er stolte av.

– Dette vil være stort for oss, et stolt øyeblikk for oss alle. Å være der sammen er litt surrealistisk. Vi kom inn her sammen da vi var 12, og å være her nå… jeg er ikke 40 ennå, men Giggsy er det, og jeg og Scholes er nesten der også. At vi og Phil er her sammen er et veldig stolt øyeblikk.

– Vi er for å hjelpe klubben til å få de resultatene vi ønsker fra nå og til slutten av sesongen. Hva som skjer etter det, hvem vet?

Butt føler seg sikker på at spillerne vil være motiverte til å avslutte sesongen godt.

CLASS OF '92: Nicky Butt var selv en del av 'class of '92'-gjengen som slo gjennom på 90-talet. Her gjenforenes de i fobindelse med Gary Nevilles testimonialkamp mot Juventus i 2011.
CLASS OF ’92

– Vi har noen fantastiske spillere i denne klubben, bra karer som bryr seg om klubben, og som er virkelig positive når det gjelder United, og ønsker det beste for klubben. Lørdag er en svær begivenhet. Ikke bare for Ryan, men for støtteapparatet, fansen og spillerne fordi de vet at vi har underprestert som klubb i år.

– Spillerne i garderoben vet hvor gode de er. De ser rundt seg, til venstre og høyre, og vet at spillerne ved siden av dem er stolte og hardtarbeidende karer. Jeg er sikker på at vi vil se det på lørdag.

Powered by Labrador CMS