– Oppkjøpsrykter er vrøvl

Påstander om at Glazer-familien har mistet interessen, avvises av United-kilder.

Publisert Sist oppdatert

Det har i en tid versert rykter om at David Beckham og hans Class of 92-kamerater, Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt og Neville-brødrene, i samarbeid med kongefamilien i Qatar, har planer om å ta kontrollen over Manchester United.

Ryktene har kunnet fortelle at gruppen allerede ved flere anledninger har vært i samtaler med Glazer-familien med henblikk på kjøp, men at det hele har strandet som følge av den amerikanske eierfamiliens prisforlangende.

– Familien har mistet interessen

Manchester United v Everton
Er idyllen i ferd med å sprekke? Arkivbilde fra 2006 av De tre brødrene Glazer.

Ifølge The Sun (krever innlogging) skal de elendige resultatene under David Moyes ha gjort Glazer desillusjonert og lei av hele United-prosjektet. De ønsker derfor å kvitte seg med hele klubben – men uten å tape penger på den eller å miste ansikt i prosessen.

Avisen viser blant annet til en «kilde», som skal ha uttalt seg på en måte som beleilig nok bygger oppunder disse påstandene:

– Glazer-familien har mistet interessen. Alle vet at klubben i praksis er til salgs. Det er utelukkende et spørsmål om å oppnå den rette prisen, slik at de kan få tilbake pengene sine, tjene litt på det og redde ansikt.

– Stemmer ikke!

Til disse påstandene svarer kilder (igjen ikke-navngitte) innad i United-systemet – denne gang ifølge Daily Mail – ved å insistere på at klubben ikke er til salgs. Tvert imot hevdes Glazer-familien å være fast bestemt på å bevare kontrollen og legge til rette for at United igjen skal kunne kjempe om de edleste troféene.

'The Class Of 92' - World Premiere - Inside Arrivals
Class of 92: Pønsker denne «klanen» på en plan for å skaffe seg kontroll over Manchester United?
Powered by Labrador CMS