EYE CANDY: Dette synet likte David Beckham godt.

– De er som brødre

Mannen bak Class of ’92-gjengen er strålende fornøyd med hvem som har fått ansvaret ut sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt og Phil Neville. Du skal være en rar United-fan om du ikke blir litt stolt av å se de ta ansvaret for laget nå i disse siste kampene. Eric Harrison, som var ungdomstrener i en årrekke, har mer grunn enn de fleste til å være stolt av den flotte gjengen.

– Jeg tror virkelig at de er som brødre. De er veldig, veldig nære hverandre. De har alle tatt trenerutdannelsen sin, du må huske det, siden de ikke ville vært i stand til å gjøre det ellers, sa 76-åringen til MUTV.

Harrison mente at Giggs vil høre på de andres mening selv om han er sjefen, siden det ikke bare er han som styrer, og den tidligere Giggs-sjefen legger ikke skjul på at han er strålende fornøyd med at hans gamle elev fikk denne jobben.

– Min første tanke var at dette ikke kunne være sant, men nå er jeg absolutt henrykt! Jeg synes det har vært en veldig god ansettelse.

UTELATT: Ingen av denne gjengen fikk plass på laget til Keane.
Giggs, Butt, Scholes og Neville. Alle har blitt trent av Eric Harrison.

– Da jeg jobbet ham tok han alt som ble sagt inn. Ingenting gikk inn det ene øret, og ut det andre. Han er en veldig fornuftig kar, og for å være ærlig er han en legende også. Supporterne og spillerne elsker ham, og han er en stor spiller.

– Alle managere er under press, og det er hans ansvar. Forhåpentligvis vil han tåle det, og vil skape en vinnermentalitet hos alle spillerne, noe som er viktig.

Powered by Labrador CMS