Inn på eiersiden i Salford

Blir med resten av Class of ’92-gjengen.

Publisert Sist oppdatert

Nicky Butt, Gary Neville, Phil Neville, Ryan Giggs og Paul Scholes har i nesten fem år vært inne på eiersiden i non-league-klubben Salford City, og nå blir også David Beckham med.

Det melder Salford City i en pressemelding. Beckham eier nå 10% av klubben, og til sammen eier Class of ’92-gjengen 60% av The Ammies. Valencia-eier Peter Lim eier 40%, og er den enkeltpersonen som eier mest.

– Det er et stolt øyeblikk for meg å bli med Peter Lim og Class of ’92-gutta som eier i Salford City FC. Det er en veldig spesiell klubb, og en veldig spesiell gruppe mennesker.

– Mine tidlige år i Manchester ble alle brukt i Salford. Jeg vokste på mange måter opp der, så å endelig få blitt med gutta og klubben i dag, er en herlig følelse, uttalte Beckham.

Salford City har hatt tre opprykk på fire sesonger under Class of ’92-eierskapet, og kan potensielt rykke opp i Football League (League Two) nå i vår. Klubben ligger for øyeblikket på play-off.

Det har vært spekulert i at Paul Scholes potensielt kan være på vei ut av klubben, siden han er favoritt til å bli manager i Oldham (som potensielt kan være i samme divisjon som Salford neste sesong), men mulighetene for en slik endring er ikke nevnt i denne pressemeldingen. Scholes uttaler også til BBC at han ikke vet om det i så fall blir en interessekonflikt han må ordne opp i.

Class of ’92 uttaler følgende:

– Helt fra begynnelsen har vi ønsket at David skulle være involvert, og sammen med oss på denne utrolige reisen, men omstendighetene tillot ikke det. Nå er tiden inne for det, og det er enda et spennende kapittel i Salford Citys historie.

– Det er viktig å understreke at ingenting vil endre seg i den daglige driften av klubben, men å ha alle oss sammen var alltid visjonen. Vi vokste opp i Salford, skapte karrierene våre her, og det er derfor vi gjør det vi gjør i Salford City.

Powered by Labrador CMS