– Må jeg på premieren?

Nå er det kommet flere detaljer om filmen om Class of 92.

Publisert Sist oppdatert

– Så, dette er en film, altså, spurte Paul Scholes.

– Ja. Det er ikke til TV, var svaret.

– Betyr det at det kommer til å være en premiere, fortsatte  Scholes.

– Ja, det blir trolig en premiere, ja, var svaret.

– Betyr det at jeg må komme på den, spurte Scholes.

– Vi vil i alle fall ønske at du er der. Vil du det?

– Nei. Ikke så veldig, svarte Scholes.

Slik var samtalen da regissørene av den nye filmen om Class of 92 satte seg ned med Paul Scholes. Selv om fotballstøvlene er lagt på hylla, er rødtoppen den samme. Han liker seg fortsatt ikke i rampelyset.

Tidligere denne uka ble det kjent at filmen kommer på utvalgte engelske kinoer 2. desember, men at den også slippes på DVD dagen etter. Brødrene Neville, Paul Scholes, David Beckham, Nicky Butt og Ryan Giggs er alle med, og nå har The Independent fått tak i flere detaljer.

Kommer 2. desember

Det var gutta selv som kontaktet regissørene, etter at Gary Neville opprinnelig hadde en idé om å lage filmen.

Foruten de mest kjente gutta, bidrar også Robbie Savage, George Switzer, Andy Noone og Raphael Bruke – i tillegg til superstjernene Eric Cantona og Zinedine Zidane. Trener Eric Harrison bidrar også, og det samme gjør Stone Roses’ Gary Mounfield og britenes tidligere statsminister, Tony Blair, som jo ledet landet da gutta tok engelsk fotball med storm på 90-tallet.

– Butt var lederen

– David Beckham var trolig den enkleste å forholde seg til, sier regissør Gabe Turner til Independent.

– Mannen er en legende, men en dag kom en av løpeguttene våre gående med et svært smil om munnen. Jeg spurte ham hva som hadde skjedd. Han forklarte at etter at vi hadde filmet hadde Beckham tuslet over til ham og spurt om han skulle hente en øl til ham.

– Etter å ha jobbet med gutta kan man til en viss grad også si at Nicky Butt var deres Bryan Robson. Han var lederen, legger han til.

Når det gjelder premieren så er den 1. desember, men om den blir med eller uten Paul Scholes det står det ingenting om i artikkelen.

Les hele artikkelen i Independent her.

classof922
Powered by Labrador CMS