– Vi kan klare det

– Men da må vi opp på vårt beste, sier Milan-stjerne.

Publisert Sist oppdatert

Milans hollandske midtbanespiller Clarence Seedorf vet alt om Champions League-suksess. Han har nemlig løftet den store pokalen hele fire ganger, til og med for tre forskjellige klubber – Ajax Amsterdam (1995), Real Madrid (1998) og AC Milan (2003 og 2007).

Den snart 34 år gamle veteranen er likevel fortsatt sulten på europeisk heder og ære. Det bekreftet han med et elegant hælspark på San Siro for tre uker siden. Etter å ha kommet inn fra benken var det nemlig Seedorf som reduserte Uniteds 3-1-ledelse til 3-2, og dermed fornyet milanesernes håp om avansement til kvartfinalen.

I kveld skal han forsøke å fortsette der han slapp sist, men den Surinam-fødte hollenderen innrømmer at laget hans står overfor en formidabel oppgave.

– Hvis vi skal klare å vinne på Old Trafford og eliminere Manchester United, er vi avhengige av å spille bedre enn noen gang tidligere i sesongen, sier han nøkternt til Sky Sports.

Han understreker at det må en bragd til for å eliminere hjemmefavorittene, men advarer likevel om at Milan er fullt ut i stand til å gå seirende ut av 1/8-finalen.

– Det vil bli et åpent og intenst oppgjør, men vi kan fortsatt klare det. I så fall vil jeg regne det som et av karrierens største øyeblikk. Klarer vi det ikke, vil det uansett ikke være noen katastrofe, ikke mot en så sterk rival, avslutter en spent og kamplysten Clarence Seedorf.

Powered by Labrador CMS