– Vi håper fortsatt å få én eller to tilbake

Publisert Sist oppdatert

Det kom ingen skadeoppdateringer på Ole Gunnar Solskjærs pressekonferanse før City-kampen, men nordmannen har også snakket med klubbens egne kanaler i forkant av oppgjøret.

Det meste av den praten sparer klubben til søndagen, men ManUtd.com viderebringer i det minste noen sitater om skadesituasjonen.

– Vi håper fortsatt å få én eller to tilbake, selvsagt, siteres Solskjær på.

Flere spillere manglet mot Crystal Palace, inkludert Paul Pogba, og trolig er franskmannen fortsatt noen uker unna et comeback. Juan Mata er heller ikke ventet tilbake før senere i mars, og han snakker nok neppe om David de Gea heller.

Donny van de Beek og Anthony Martial er trolig de to det kan være snakk om som er tilbake etter skade, men Solskjær nevnte altså ikke noen navn. Han lovet heller ikke at det garantert blir slik at noen returnerer.

– Vi kan ikke love at det skal være noen som er tilgjengelige som ikke var tilgjengelige i forrige kamp mot Palace, så vi drar med samme stall hvis ikke.

TILBAKE? Anthony Martial og Donny van de Beek er trolig de to som det er størst sjanse for at kan være tilbake i troppen mot City.
Powered by Labrador CMS