– Viktig for selvtilliten

Manchester City-sjef Manuel Pellegrini var svært fornøyd med det de lyseblå presterte i derbyet.

Publisert Sist oppdatert

Det var en fornøyd Manuel Pellegrini som møtte pressen etter kampen. Med god grunn, siden nabo United var slått med hele 4-1.

– Jeg er veldig fornøyd. Før kampen sa jeg at vi alltid nyter derbyene, men at vi nyter det dobbelt om vi vinner, sa Pellegrini til Sky Sports etter kampen.

– Måten vi spilte på vi vil jeg at vi skal spille hele året. Det var veldig likt som det vi spilte mot Newcastle. Vi prøver alltid å spille på den samme måten, det betyr ikke noe hvem vi møter eller hva stillingen er i løpet av kampen, forklarte Pellegrini.

– Vi scoret fire mål, og United hadde ikke en eneste klar sjanse – men jeg må si at det var et nydelig frispark av Rooney.

– Vi er et veldig aggressivt lag, med og uten ball, og vi har en viktig trygghet i forsvaret også. Alle lag ønsker å spille hurtig, men en må ha teknikken til å gjøre det. Vi har spillerne til å gjøre det.

– Dette i dag var en viktig test. Jeg synes også vi spilte veldig godt mot Newcastle. Vi har akkurat startet sesongen, og vi må fortsette å forbedre oss på mange områder, men denne kampen vil bli viktig for selvtilliten og tilliten i hele laget.

– Vi spilte slik vi har jobbet hele uken. Det er veldig viktig for meg. Det signaliserer at spillerne stoler på det vi holder på med, avsluttet Pellegrini, som nok sover bedre enn David Moyes i natt.

Powered by Labrador CMS