cavani

Skadelistene før derbyet: Cavani tilbake – Dias ute

Publisert Sist oppdatert

På sin pressekonferanse fredag kunne Ralf Rangnick fortelle at Edinson Cavani er aktuell til søndagens oppgjør mot Manchester City.

– Han hadde sin andre trening i dag. Det ser bra ut, så jeg tror han kan være en del av troppen på søndag. Ellers er det to-tre spørsmålstegn, sa Rangnick.

Om ett av dem er Scott McTominay er usikkert. Skotten var ute med sykdom mot Watford, men ble fotografert på treningsfeltet på onsdag. Eric Bailly har ikke vært i aksjon siden han representerte Elfenbenskysten i Afrikamesterskapet.

Cavani spilte bare en drøy time for United i februar. Samtidig har 37-årige Cristiano Ronaldo spilt nesten hvert eneste minutt.

– Det har skjedd et par ting de siste ukene vi ikke kunne forutse, sa Rangnick.

– Nå som Edinson er tilbake, har vi flere alternativer. I Marcus Rashford har vi også en spiller jeg kommer til å insistere på at skal utvikles videre. Han har alt som trengs for å lykkes som en moderne angriper.

Pep Guardiola må på sin side klare seg uten forsvarssjef Rúben Dias. Portugiseren har pådratt seg en hamstringskade og er ute i fire til seks uker. Rekkekamerat Nathan Aké er også ute.

Powered by Labrador CMS