degeakeanemmm

– United trenger en keeper i verdensklasse, og han er ikke det

Publisert Sist oppdatert

Roy Keane var – kanskje ikke helt uventet – ikke fornøyd med alt som skjedde på Wembley lørdag ettermiddag.

Han var blant annet misfornøyd med keeperarbeidet på Citys andre mål, og mener at United trenger en ny keeper.

– Gündogan treffer den ikke helt rent, og den går forbi mange spillere, men Manchester United må få en ny målvakt. De trenger noen andre spillere også, og må styrke bredden også, men de må få en keeper og en verdensklassespiss. Jeg er lei av å si det.

– Jeg har spilt med noen toppkeepere, og de får deg over linja i enkelte kamper. Det kunne ha utgjort forskjellen i dag. Du forventer at keeperen din redder den, og han gjorde ikke det. United trenger en keeper i verdensklasse, og han er ikke det.

Peter Schmeichel var involvert i BBCs dekning av kampen, og han mente også at David de Gea burde gjort det bedre i forbindelse med Citys vinnermål, og ga uttrykk for at spanjolen var feilplassert i målet da Gündogan skjøt.

LES OGSÅ: KOMMENTAR: «En smertefull påminnelse om hva som skiller de to lagene»

Manchester City v Manchester United: Emirates FA Cup Final
SCORET VINNERMÅLET: Ilkay Gündogan.

Ten Hag ble på pressekonferansen stilt en del spørsmål om De Gea, men ønsket ikke å kritisere enkeltspillere der, og snakket om at en vinner som et lag, og taper som et lag.

Da han fikk et spørsmål om De Geas distribusjonsevner bakfra for tredje gang, så ga Ten Hag følgende svar:

– La meg si det slik: vi er på vei i riktig retning. Men det er situasjoner i kampen, problemstillinger vi definitivt må forbedre om vi skal ta det neste steget og vinne troféer.

Roy Keane var ellers helt uenig med enkelte andre i ITV-teamets dom over straffesparket som Bruno Fernandes scoret på.

Tidligere Arsenal-spiller Lee Dixon mente at dommerne gjorde feil da de tildelte United straffesparket, men det var Keane på ingen måte enig i.

– Jeg mener at det er et straffespark hele dagen lang. Om det var noen tvil rundt Lee Dixon, så må jeg bare la dere få vite at han er en City-fan. Han var skikkelig skuffet der oppe. Det var et straffespark.

Hør podcast fra Wembley etter finaletapet:

 

Powered by Labrador CMS