Kruttsterk borteseier mot City

Uniteds U18-lag møtte Manchester City på bortebane.

U18-laget spilte i ettermiddag storkamp mot byrival Manchester City.

City toppet tabellen med 21 poeng på åtte kamper. United på sin side lå  helt sist med 11 poeng på ni kamper, selv om de ikke hadde tapt på sine fire siste kamper.

De lyseblå ble av mange dermed sett på som favoritter i denne kampen, men det er ikke alltid det går som man forventer.

Manchester City var det klart beste laget i førsteomgang, men en fantastisk andreomgang av United sikret en deilig derbyseier.

Hjemmelaget styrte som nevnt det meste i førsteomgang, men klarte ikke å sette ballen i mål. United skal også berømmes for heltemodig innsats i forsvarsspillet.

Hannibal Mejbri fikk seg en trøkk i foten rett før pause, men kom seg heldigvis for United sin del på beina igjen.

Bare minutter etter sidebyttet skulle nevnte Mejbri presentere seg. United rullet fint opp langs venstresiden og Devine slo perfekt ut til Mejbri som styrte ballen i lengste hjørnet. 0-1 til United!

United fortsatte å styre oppgjøret etter scoringen og både Elanga og Helm hadde store sjanser til å doble ledelsen.

Ikke vet vi hva Mengi gjorde helt der oppe, men midtstopperen fikk ballen innenfor 16-meteren og satte ballen kontrollert i mål. En ordentlig spisscoring fra midtstopperen og 0-2 til United!

PÅ SCORINGSLISTEN: Teden Mengi ble tungen på vektskålen mot Manchester City.

Liam Delap reduserte for City kvarteret før slutt med en nydelig chip.

Etter reduseringen var det City for alle pengene, men United slapp med skrekken og dro i land en kruttsterk seier mot ligalederen.

Det betyr at United ikke har tapt på de fem siste kampene og står nå med 14 poeng.

U18: Manchester City 1-2 (0-0) Manchester United