Denmark v Austria: UEFA Nations League - League Path Group 1

Flere av Eriksens tidligere draktnumre er ledig – men hva får han?

Annonsering av Christian Eriksens gratisovergang til Manchester United er nært forestående, men hvilket draktnummer får dansken i United?

Publisert Sist oppdatert

Draktnumre er noe veldig mange fans setter svært høyt. Det er det første mange tenker på når de skal bestille seg den nye drakten, men det finnes også nok av eksempler på spillere som har bygget eget varemerke basert på hvilket draktnummer de har.

LES OGSÅ: – Har gitt beskjed om at han vil bli United-spiller
LES OGSÅ: – Jeg tenker dette er en bedre overgang for Manchester United enn det er for Christian Eriksen

Med store bevegelser gjennom svingdøra på Old Trafford er det flere «attraktive>@ draktnumre som er ledige for Eriksen.

Nummer 6 tidligere båret av Paul Pogba, Juan Matas nummer 8, Lee Grants 13, Jesse Lingards nummer 14, Edinson Cavanis nummer 21 og Nemanja Matic’ nummer 31 er alle ledige. 

Men hvilke numre har dansken tidligere spilt med?

Skrur vi tiden helt tilbake til året han slo gjennom i Ajax-drakta spilte dansken med nummer 51 på ryggen. Det er svært lite trolig at det blir aktuelt nå.

Etter en imponerende debutsesong fikk han sesongen etter draktnummer 8. Et nummer han bar i fire sesonger før han dro videre til Tottenham.

I Tottenham spilte Eriksen med draktnummer 23, mens han byttet til nummer 24 i Inter, før han fikk nummer 21 under den halve sesongen i Brentford.

For Danmark har midtbanespilleren brukt nummer 21, 14, 10 og 8.

Så hva tror vi kan være aktuelt for Eriksen i United?

Fra før av vet vi at både nummer 6 og nummer 8 er draktnumre som tradisjonelt sett hører til midtbanespillere, og med tanke på markedsføring er det ikke veldig usannsynlig at United ønsker Eriksen i enten nummer 6 eller nummer 8.

Med tanke på at Eriksen i sin karriere har båret tre av numrene som i sommer er ledig hos Manchester United (nummer 8, nummer 14, og nummer 21), så vil det være nærliggende å tro at det er et av disse numrene supporterne skal ha bakpå Eriksen-drakta si utover høsten.

Powered by Labrador CMS