chris12

Eriksen mister nesten hele sesongen

Publisert Sist oppdatert

Det vi ønsket å unngå har skjedd.

Manchester United offentliggjorde tirsdag at Christian Eriksen er satt ut av spill i en lengre periode.

United skriver at undersøkelser pågår, men at foreløpig prognose er at han blir borte til sent i april eller starten av mai.

I skrivende stund er håpet kun at han kan bidra i ligavslutningen.

MER: Dette sier Ten Hag etter smellen

Dansken har vært fast på Erik ten Hags suksessfulle lag denne sesongen, og har startet 18 av 20 ligakamper. Han har stort sett også vært på banen i alle cupkamper, og har dermed vært managerens mest brukte spiller.

I helga var Eriksen igjen i aksjon, mot Reading i FA-cupen, da tidligere Newcastle- og Liverpool-spiller Andy Carroll kastet seg inn beina hans med en real saks. Det var stygt, selv om kampens dommer utrolig nok ikke ga United noe annet enn frispark.

Eriksen signaliserte imidlertid raskt til benken at noe var galt, men ble på banen i et par minutter til og slo dermed blant annet en viktig cross-pasning i forkant av 1-0.

Så måtte han ut, og nå er det klart at det dessverre blir lenge til United-fansen får se ham i aksjon på ny.

I Eriksens skadefravær sier det seg selv at Fred og Scott McTominay nå fremstår som erstatterne, selv om unge Kobbie Mainoo og Zidane Iqbal også har fått prøve seg den siste tiden.

Det betyr imidlertid at United nå fortsetter i en svært hektisk periode med tre erfarne sentrale midtbanespillere og to unggutter som alternativer til de to sentrale midtbanerollene.

Powered by Labrador CMS