Christian Eriksen

– Vi vet at vi kan gjøre det mye bedre

Publisert Sist oppdatert

Tre poeng står United med etter to runder, etter den lite overbevisende 1-0-seieren over Wolves og 0-2-tapet for Tottenham forrige helg.

Christian Eriksen er tydelig på at laget ikke har prestert optimalt i sesongstarten.

– Vi er ikke der vi ønsker å være resultatmessig, men det er bare begynnelsen av sesongen. Det positive er at vi har startet bedre enn forrige sesong, med noen flere poeng. Men jeg tror vi alle vet at vi kan og vi ønsker å gjøre det mye bedre, sier Eriksen til United Review, det offisielle kampprogrammet.

– Du kan alltid se tilbake (på hva som skjedde i begynnelsen av forrige sesong), men til syvende og sist må du gjøre det du kan gjøre nå. Og vi må jobbe en god del for å endre og få en bedre følelse enn vi hadde for noen få dager siden (mot Spurs).

Eriksen har startet oppgjørene mot Wolves og Tottenham på benken, og kommet inn i henholdsvis det 68. og 66. minutt.

Med Mason Mount ute er det imidlertid gode muligheter for at dansken tar plass på midtbanen i lørdagens kamp mot Nottingham Forest.

Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League
FRA START? Christian Eriksen kan få sin første kamp fra start denne sesongen mot Forest.

Han har i alle fall gode minner mot lørdagens motstander. Forrige sesong ble han kastet inn i startelleveren etter en lengre skadeperiode og leverte en bunnsolid opptreden i 2-0-seieren på City Ground.

– Jeg skulle egentlig ikke starte kampen. Det var vel Marcel (Sabitzer) som ble skadet i oppvarmingen og så måtte jeg gjøre meg klar, minnes Eriksen.

– Men nei, det var en god kamp. Det var et bra resultat. Vi hadde ganske god kontroll da og det gjorde det lett for oss selv.

Lørdagens kamp vil også bli et gjensyn med Anthony Elanga, som forlot United til fordel for Forest i sommer.

– Jeg er glad på hans vegne. Han spilte ikke og ble ikke involvert, og jeg vet hvor tøft det er. Så jeg er veldig glad på hans vegne, og jeg håper at han kan ha stor suksess der. Det fortjener han.

– Han jobber alltid hardt på trening, gjør alt han kan for å bli bedre. Forhåpentligvis kan han fortsette med det i Forest, sier Eriksen.

Nottingham Forest v Leeds United - Pre-Season Friendly
GJENSYN: Anthony Elanga returnerer til Old Trafford lørdag.
Powered by Labrador CMS