eriksen

– For mye reising

Publisert Sist oppdatert

Seks forskjellige byer, tre forskjellige land og to ulike kontinenter, det er fasiten dersom vi ser på reiseruten i oppkjøringen til United.

Oppkjøringen startet som kjent i Oslo, før turen gikk videre til Edinburgh i Skottland. Etter det ventet New York, Texas og Las Vegas.

United avsluttet USA-touren mot Dortmund og etter kampslutt innrømmer Christian Eriksen at det har blitt i overkant mye reising for hans smak.

– Det har vært en bra tour. Mange kamper, mye reising. Litt for mye reising, for å være ærlig, sier Eriksen til MUTV, før han fortsetter: 

– Men det har vært bra å få møte fansen. Måten de møter opp på i dag også er fantastisk. Det er fint å kunne gi noe tilbake til fansen som møter opp.

Manchester United v Borussia Dortmund - Preseason Friendly
CHRISTIAN ERIKSEN: Leverte varene den første timen i USA-tourens siste kamp.

Midtbanemaestroen spilte 60 minutter mot Dortmund og var en av de bedre på united.no-børsen.

Seriestarten nærmer seg og med bare to uker igjen til åpningskampen, kjenner 31-åringen seg mer og mer klar for Premier League-åpningen.

– Det er definitivt enklere å gå inn i kampene nå. Man føler seg mer energisk og mer forberedt. Det har selvfølgelig vært mange harde treningsøkter, men det er deilig å komme i gang. Det føles godt å spille mer og mer.

Til tross for mye reising er dansken er også tydelig på viktigheten av å møte fansen i USA og ellers i verden.

– Det er fantastisk. Fansen møter opp på hotellet, på trening og på stadion. Det er spesielt. Vi forsøker å gi noe tilbake til fansen ved å spille god fotball og score mål, slik at de kan nyte kampene like mye som vi kan, sier dansken. 

Manchester United Pre-Season Training Session
VIL GI TILBAKE: Christian Eriksen ønsker å gi tilbake til fansen som møter opp til alle døgnets tider.

United neste treningskamp spilles lørdag 5. august på Old Trafford.

* Det er verdt å nevne at kampen mot Wrexham i San Diego, stort sett ble spilt av U21-spillere, men også her var det spillere som sluttet seg til førstelagstroppen etter kampen.

 

Powered by Labrador CMS