Ryktesaker, uke 9

Her er ukens rykter.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 4. mars

10.00: Lazios Stefan De Vrij skal forlate klubben vederlagsfritt etter sesongen, og de aller fleste storklubbene i Europa har nok gjort det klart at de gjerne ønsker 26-åringens tjenester.

Hvis vi skal tro Corriere dello Sport har valget landet på Inter Milan, noe som beskrives som et «nederlag» for blant annet United.

Lørdag 3. mars

09.47: Er Ivan Rakitic løsningen for United-midtbanen? Flere aviser omtaler rapporter i Spania om United-interesse for kroaten, i forbindelse med at han kan bli tilgjengelig om Griezmann kommer til Barcelona. Problemet? Det viser seg at kilden er Diario Gol. De hører vi like lite på når det gjelder rykter, som vi hører på Phil Jones når det gjelder astrofysikk.

Fredag 2. mars

07.50: Daily Mirror viser til «rapporter i Spania» når det hevdes at José Mourinho har identifisert Wolverhamptons midtbanemann Ruben Neves som erstatter for Ander Herrera – som «antas å forlate Old Trafford til sommeren».
20 år gamle Neves er portugisisk landslagsspiller og kom til Wolves fra Porto i fjor sommer med en prislapp på £15 millioner. Det gjorde ham til Championships dyreste spiller noensinne, skriver kilden.

Torsdag 1. mars

07.55: Du vet det er bra når Daily Star siterer Don Balon. Tidlig torsdag meldes det fra den kanten av Uniteds angivelige interesse i Napolis Jorginho er et spill fra Mourinhos side: Portugiseren skal lekke informasjon til pressen, slik at han og United kan konsentrere seg on Toni Kroos i ro og fred.

Når det gjelder United og Toni Kroos, er det liten tvil om at det foreligger interesse. Det gjelder nok samtlige storklubber i Europa. Spørsmålet er om, og kanskje hvorfor, Real Madrid er villige til å kvitte seg med sin midtbanegeneral.

07.45: Alessandro Florenzi har til gode å forlenge kontrakten sin med Roma, noe som skal ha satt begge Manchester-klubbene i «høy beredskap», skriver The Mirror.

Vi kan med en gang si at det ikke virker som det ligger mye i dette ryktet, men om ikke annet gir det oss en grunn til å se klippet av Florenzi som feirer på bestemoren et par ganger til. Fin type.

Onsdag 28. februar

09.20: Vi formidler The Mirrors sak, som forteller oss at United så smått innser at Marouane Fellaini ikke kommer til å forlenge kontrakten sin. Avisen kommer, såvidt vi kan se, ikke med noen ny informasjon om saken utover det som har vært sagt og skrevet tidligere.

07.25: José Mourinho skal være misfornøyd med at United drøyer med å tilby Anthony Martial og Marcos Rojo nye kontrakter. Det var samtaler mellom partene i desember, men mer enn to måneder senere har de fortsatt ikke fått nye tilbud, skriver United-journalist Chris Wheeler i Daily Mail.

07.15: Daily Mail har satt opp en liste over det de mener kanskje kan være Uniteds liste over midtbanemål, når Michael Carrick og Marouane Fellaini skal erstattes. Lista inneholder Willian, Victor Wanyama, Sergej Milinkovic-Savic, Jorginho, Toni Kroos og Jean Michael Seri, alle kjente navn fra ryktespalten. Vil du lese mer? Gjør det i Daily Mail her.

07.10: – Jeg kommenterer ikke rykter, men det er alltid et kompliment når klubber som Real Madrid og Manchester United blir nevnt, sier Christian Eriksens agent, Martin Schoots, til danske BT.  Tidligere har Barcelona vært sterkt koblet til Eriksen. Schoots legger til at eventuelle henvendelser ikke vil vurderes før etter sommerens VM-sluttspill.

07.00: Beklager en dårlig start – Daily Star – men som vi har sagt utallige ganger så leverer vi stort sett ryktene, så kan dere selv vurdere dem. Nå siterer Daily Star italienske illbianconero på at Matteo Darmians representanter jobber for å få til en overgang til Juventus til sommeren. Darmian selv ønsker overgangen, og Juventus ønsker visstnok også å få det til. 28-åringen har kun spilt fire ligakamper denne sesongen, og har kun vært på banen mot Yeovil i 2018.

Tirsdag 27. februar

18.00: Lazios midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic er et av de heteste overgangsobjektene på markedet akkurat nå.

Og den 22-årige serbiske landslagsspilleren har den siste tiden vært tungt koblet til Manchester United, ettersom José Mourinho ventes å forsøke å skaffe seg en sentral midtbanespiller i sommer da Carrick ventes å legge opp etter sesongen og Fellaini kan gå gratis.

Milinkovic-Savic, som for øvrig er broren til tidligere United-keeper Vanja Milinkovic-Savic, kan spille på midtbanen med Uniteds Nemanja Matic i VM i Russland og sier han blir smigret av interessen utenfra. 

– Det er hyggelig når folk snakker om meg, siteres han å av italienske La Gazzetta dello Sport.

– Men jeg legger ikke for mye vekt på disse tingene. Jeg er fornøyd i Lazio og føler meg bra her for øyeblikket, men vi får se hva som skjer videre, sier midtbanemannen.

Lazios sportsdirektør Igli Tare har tidligere slått fast at klubben verdsetter spilleren til iallefall mer enn 60 millioner pund, som de avslo i sommer.

– Jeg vet ikke hvor mye han er verdt, men 61,75 millioner pund ville vært for lite. I sommer avslo vi et slikt tilbud, sier han ifølge Manchester Evening News.

Manchester Evening News har tidligere også meldt at United kikker på Napolis Jorginho, mens speidere også skal ha kikket på Dortmund-duoen Julian Weigl og Christian Pulisic. Mourinho ville ikke uttale seg om spekulasjonene rundt Nices Jean-Michel Seri forrige måned.

07.55: Vi starter dagen med spanske Diario Gol, som via MEN mener at José Mourinho har sett seg ut Real Madrids Isco som sommerens store overgangsmål. United-manageren skal til og med være villig til å ofre Paul Pogba for å få det som han vil, ifølge meldingen.
Også Manchester City skal være på Isco-jakt, men Mourinho påstås å ha bedt sitt styre om å doble ethvert bud som måtte dukke opp fra Etihad.

Mandag 26. februar

20.40: Toby Alderweirelds Tottenham-karriere ser ut til å gå mot slutten, og i kulissene venter både Manchester United og Barcelona, skriver The Independent.

Problemet melder seg først nå representantene til stopperen ønsker seg en god slump penger – og en manglende vilje til å forhandle med Daniel Levy fra Uniteds side.

18.30: Vi starter denne ukas rykter lovlig sent, men det har heller ikke vært så mye å hente på den fronten så langt. Det har endret seg nå.

Sky Sports skriver at Manchester United og Chelsea er klare for nok et oppgjør, men denne gangen dreier det seg om kampen om Robert Lewandowskis signatur.

Den polske målmaskinen skal ønske seg bort fra Bayern München etter denne sesongen, men det er ikke et ønske som deles av klubben selv. Bayern München slår oss heller ikke som en klubb som tvinges til å selge, så her er det lov å ha is i magen.

18.25: Christian Eriksens agent, Martin Schoots, skal ha uttalt at det alltid er et kompliment når storklubber viser interesse for spilleren hans. Manchester United er et av navnene som nevnes, og det er heller ikke utenkelig at Eriksen er en spiller Mourinho gjerne skulle sett forsterke midtbanen sin. 

Powered by Labrador CMS