Ryktesaker, uke 5

Overgangsvinduet er stengt for denne gang, men det betyr ikke det samme som stopp på overgangsrykter.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler alle rykter i én egen sak, så kan de av dere som misliker rykter bare droppe saken, mens dere andre får alt på ett sted.

Les også: Forrige ukes rykter

Torsdagens rykter:

På overgangsvinduets siste dag ble det hevdet at United hadde sendt speidere til Frankrike for å kikke nærmere på Ligue 1-klubben Nices 17 år gamle backtalent, Diacko Fofana. Og, ifølge France Football, er interessen reell. Magasinet skriver at United følger nøye med på unggutten, som ligadebuterte i helgen, og som foreløpig er bundet av en kontrakt som først utløper i 2015. Selv om Fofana er både ung og uerfaren, er det ventet at Nice vil forlange et overgangsbeløp i størrelsesorden £5 millioner for å slippe ham.

Onsdagens rykter:

Barcelonas Isaac Cuenca skal ha vært på Uniteds radar. Nå har 20-åringen skrevet under på en ny kontakt med katalanerne, men ifølge rapportene inneholder den nye kontrakten en klausul utkjøpsklausul på 20 millioner euro. Det betyr at det altså ikke er helt umulig å få kloa i ham for United eller andre interessenter. Den offensive midtbanespilleren har scoret to mål på totalt sju kamper i serien for Barcelona denne sesongen, og også spilt en del kamper i Copa del Rey og Champions League.

Brasilianeren Ganso har blitt aet til storklubben over hele Europa. Nå sier president Luis Alvaro Ribeiro de Oliveira at de er forberedt på å la ham gå dersom det «riktige budet» kommer. Manchester United lurer visstnok i kulissene…

Mandagens rykter:

Etter et veldig rolig overgangsvindu, kan det likevel bli trafikk på Deadline Day. Ifølge blant andre The Guardian-journalist Daniel Taylor skal Ravel Morrison være nære ved å signere for West Ham. Unggutten har blitt regnet som det største talentet i Uniteds ungdomsrekker, men utenomsportslige problemer har gjort at mange har stilt spørsmål til hans fremtid i klubben.

Basels Xherdan Shaqiri har vært aet til Manchester United i flere måneder. Det har vært spekulert i om Sir Alex Ferguson skal være lysten på å hente unggutten allerede i januarvinduet. Om det er tilfellet, så må United-sjefen være rask. Talksport hevder at Zenit St Petersburg skal være klare til å by 12 millioner pund for sveitseren.

Ifølge Sportsmole.co.uk skal United ønske seg Benficas Javi Garcia. Nettstedet hevder at spanske media rapporterer om en økende interesse fra de røde djevlene.. 24-åringen har flere ganger blitt aet til Old Trafford og skal være løsningen på midtbaneproblemene til United. – Jeg forlater definitivt ikke Ajax i januar, og jeg drar mest sannsynlig ikke til sommeren heller. Det sier Ajaxs Christian Eriksen til De Telegraaf. Dansken har vært aet til en rekke klubber, deriblant Manchester United. Det har lenge blitt spekulert i når han vil forlate Nederland. Det blir altså ikke med det første, ifølge goal.com Trodde du at United hadde gitt opp Wesley Sneijder? Skal man tro crunchsports.com så stemmer ikke det. Nederlenderen ble byttet ut etter 45 minutter i Inters kamp mot Lecce i helgen. Det har gjort plass til nye rykter om midtbanemannen. Etter kampen uttrykte Inter-manager Claudio Ranieri at han var usikker på hvor godt Sneijder passer i hans lag.
Powered by Labrador CMS