Ryktesaker, uke 15

OPPDATERT 22.00 Nani på vei bort, og Newcastle-spiller på vei inn. Ryktespaltene tar ikke helgefri

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i en enkelt sak, slik at alle som elsker dem enkelt kan finne frem, mens alle andre lett kan styre unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 14. april

22.00 Manchester United skal visstnok forberede et bud på Newcastles Yohan Cabaye i størrelsesorden 20 millioner pund. Franskmannen skal være tiltenkt en rolle som Paul Scholes sin erstatter neste sesong, melder Sunday Mirror.

08.15 Ifølge The Mirror ønsker United å styrke midtbanen med den serbiske midtbanespilleren, Nemanja Matic. Benfica-spilleren har imponert denne sesongen, og har vært en viktig bidragsyter til at Benfica leder den portugisiske ligaen, samt kjemper om finaleplass i Europa League. Serberen signerte riktig nok en femårskontrakt i januar, men avisen hevder at dette kun var et taktisk grep for å presse opp prisen på Matic.

08.20 Samme avis skriver at United ønsker å kvitte seg med Nani, og nevner PSG som en mulig destinasjon. The Mirror skriver at kantspilleren vil foretrekke en overgang til spansk fotball, men at han vil være villig til å lytte til hva PSG har å tilby. Prisen på Nani, som kun har ett år igjen av kontrakten, skal ligge på runde ti millioner pund.

Fredag 12. april:

10.40 Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels har ved flere anledninger vært nevnt i forbindelse med Manchester United. Den 24 år gamle tyskeren skal heller ikke være uvillig til å flytte på seg. Det er bare det at han, ifølge The Express aller helst vil til Katalonia, og da er valget enkelt – FC Barcelona.
– Min far og jeg ville avslått forespørsler fra rundt 99.9 % av verdens klubber. Barcelona er imidlertid en av to, tre klubber som kunne ha fått meg til å vurdere en overgang til sommeren, sier Hummels selv, og indikerer dermed at han ennå ikke har mottatt noen konkrete tilbud, hverken herfra eller derfra.

07.45 United har fornyet sin interesse for det belgiske tenåringstalentet David Henen, skriver Mail Online. Det vises til at klubben hadde speidere tilstede da Henen scoret to og la opp til to andre da Anderlechts U19-lag tirsdag banket Lokeren 5-1.
16-åringen (fyller 17 den 19. april) var i Uniteds søkelys allerede for et år siden, men den gang avslo han angivelig muligheten til å flytte over Kanalen.
Nå hevdes det at Anderlecht vil ha £3.5 millioner for å slippe den unge angriperen.

Torsdag 11. april:

16.15: Wigans James McCarthy er et navn som ofte har dukket opp i ryktespalten og Goal.com mener at Ferguson fortsatt er interessert i iren. Liverpool skal også være på hugget.

16.00: Én av spillerne i Real Madrid som fikk mest skryt etter kampene mot United var 19-årige Raphael Varane. Midtstopperen var aktuell for United før overgangen til Real Madrid, men valgte altså La Liga fremfor Premier League. Nå melder Daily Star at Sir Alex Ferguson vil gjøre et nytt fremstøt på franskmannen etter storspillet denne sesongen.

07.40: Mer Radamel Falcao: I går kunne som kjent spanske Marca fortelle oss at United nærmer seg den brennhete Atletico Madrid-spissen. I dag følger Mail Online opp med følgende: «Premier League-lederne står klare til å møte utkjøpsklausulen på £47 millioner i Falcaos kontrakt – pluss Javier Hernandez, som er priset til rundt £20 millioner.»
Avisen kjøler deretter ned Marca-historien om at United allerede skal ha forskuttert noe av kjøpssummen. Man mener isteden at Uniteds interesse for den 27 år gamle colombianeren foreløpig befinner seg på begynnerstadiet.
P.S.: Ifølge The Mirror tror United at de vil kunne sikre seg Falcao for rundt £35 millioner.

Onsdag 10. april:

20.30: Atletico Madrid vil ikke gi noen kommentar til ryktene om at Falcao er på til United, men sier bare at slike rykter er vanlige, og at klubben kun fokuserer på det sportslige nå. Manager Diego Simeone, kom allikevel med en kommentar, der han sa at dette ikke er nyheter, og at dette er akkurat like rykter, som de som gikk på dette tidspunktet forrige sesong.

10.00: Radamel Falcao er bare «ett steg unna United», skal man tro Marca. Den spanske avisen hevder at United allerede har forskuddsbetalt spissen, noe som også skjedde med David de Gea for to år siden. Det er ventet at Falcao vil koste hele £42 millioner.

08.20: Old Trafford er bare ett av stedene Christian Eriksen har blitt linket til. Dansken er i ferd med å vokse seg for stor for Ajax, men storklubbene står i kø for å sikre seg supertalentet. Utifra de siste kommentarene virker det også som om Eriksen er klar for nye utfordringer.
– Jeg leste at pirslappen min var €20 millioner. Det er mye, men jeg lar det være opp til klubbene og ordne, sier Eriksen til Het Parool.

Tirsdag 9. april:

15.00: I løpet av hans to år i Barcelona har ikke Alexis Sanchez klart å overbevise skikkelig. Han var kraftig linket til United før overgangen fra Udinese i 2011, og nå blusser ryktene opp igjen. Den italienske avisen Tutto Mercato Web skriver at Sir Alex er villig til å legge inn et bud på kantspilleren, og at han blir sett på som en spiller som kan løse Uniteds kantproblemer. United må imidlertid vente seg konkurranse fra en rekke klubber – Daily Express melder at Arsenal, Inter og Juventus også er ute etter spilleren.

Mandag 8. april:

08.00: Gary Pallister, som regjerte i Uniteds midtforsvar på 90-tallet, tror Sir Alex vil forsøke å hente tilbake Cristiano Ronaldo til Old Trafford. Pallister sier til goal.com at ja, det blir nok vanskelig, men om Jose Mourinho forsvinner fra Real Madrid så utelukker han ikke at noe kan skje. – Sir Alex slapper aldri av, selv ikke om det blir gull i år. Med Ronaldo på plass neste sesong vet han at han ikke bare får 30 mål, men også et nytt seriegull, sier Pallister. Les saken her.

Powered by Labrador CMS