Ryktesaker, uke 7

12:00: Sørkoreansk stortalent, ivoriansk spiss og mer Begovic. Les søndagens rykter.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak, slik at dere som elsker dem lett finne fram, og dere som ikke orker rykter lett kan holde dere unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 17. februar:

08:03: Ifølge den engelske avisen, Sunday People, er United én av flere klubber som kjemper om underskriften til Hamburgs Son Heung-Min. Tidligere har angriperen først og fremst blitt koblet til Liverpool og Tottenham, mens nå er det Chelsea og United som er de mest interesserte, skal man tro Sunday People. Avisen skriver at en avtale med Son ikke bare vil en være god avtale med tanke på det sportslige, det vil også være et enormt boost på det asiatiske markedet.

10:45: Asmir Begovic fortsetter å bli koblet til Old Trafford. Goal.com skriver at United planlegger å selge Lindegaard til sommeren for å gjøre plass til den bosniske målvakten. Begovic har gitt flere hint om at han vil gå til en større klubb:

– Jeg tror ikke Butland ble hentet inn for å være reserve, så jeg tror jeg kommer til å bli solgt i sommer, sa Begovic til Oslobodjenje tidligere denne måneden.

– Jeg leste avisene som sa at jeg hadde sagt nei til City og ja til United. Men sannheten er at jeg ikke har bestemt noe som helst. Jeg har ikke sagt ja eller nei til noen. Jeg har ikke signert noe -ingen kontrakt, ingen førkontrakt. Men jeg tror jeg blir solgt i sommer.

– Til hvem? Jeg kan ikke gå til en mindre klubb, og jeg vet at noen toppklubber er interessert i meg. De er også de eneste som har råd til overgangssummen.

11:47: The Sun melder at United er interesserte i Vitesse-spissen Wilfried Bony. Også Chelsea skal være interesserte i ivorianeren.

12:00: David de Gea blir stadig aet til Barcelona som en erstatter for Váldes som ikke signerer ny kontrakt med katalanerne. Nå får unggutten skryt fra Barcelona-leiren, fra brasilianeren Adriano.

– De Gea er en fantastisk målvakt, men det er opp til Zubi (Andoni Zubizarreta). Personlig har jeg veldig sansen for ham, sier Barcelona-backen.

Fredag 15. februar:

16:25: Nok en gang blusser ryktene om at Sir Alex Ferguson ønsker å hente den franske venstrebacken Lucas Digne til klubben opp. Ifølge flere medier, deriblant Metro, kommer interessen etter lengre tid med speiding fra Fergusons bror, Martin Ferguson. Også Arsenal, Inter, Liverpool og Manchester City ryktes å være interesserte i Lilles ettertraktede 19-åring.

16:15: Fredag ble det kjent at Anderson har ytret ønske om å forlate klubben. Det er den brasilianske avisen Globo Esporte som melder dette.

10.15: United vil hente Real Madrid Angel di Maria i sommer, skriver Daily Express. De skriver imidlertid også at Inter Milan vil gi United kamp om spilleren. Så får vi se da – om dette har noe sannhet i seg eller om det bare er en klassisk den-spilleren-var-god-mot-United-da-skriver-vi-at-United-ønsker-ham-sak…

08.30: Robert Lewandowski scoret for Borussia Dortmund borte mot Sjakhtar Donetsk i Champions League onsdag, men ifølge tyskerne har United fortsatt ikke budt på den polske spissen. – Det har ikke kommet noen bud, sier Dortmund-topp Hans-Joachim Watzke ifølge tyske ZDF. – Kommer det et bud vil vi ta en prat med Robert, men vi tror fortsatt at det er en sjanse for at han kan bli hos oss også videre, legger han til.

Torsdag 14. februar:

17:00: I går forsøkte han å gjøre livet surt for United på hans egen hjemmebane, men rapporter har de siste ukene gått ut på at Sir Alex Ferguson har fulgt Angel di Maria med argusøyne. Det gjør imidlertid også Inter som ønsker å gi fansen en ny stjerne i argentineren etter at Wesley Sneijder omsider ble solgt i januar.

Selv om samme Sneijder nå befinner seg i Tyrkia og Galatasaray setter vi nok en gang av noen linjer til nederlenderen i ryktespalten vår. Playmakeren har nemlig kommet med følgende utsagn til Fanatik:

– Manchester United bød 20 millioner euro for meg, og klubben avslo det. Jeg ville gå til United, men Inter ønsket ikke det. Etter det ville de at jeg skulle gå ned i lønn. Det aksepterte jeg ikke.

Det har naturligvis vært mye fokus på Cristiano Ronaldo både før og etter kampen på Santiago Bernabeu. Tidligere denne sesongen har portugiseren vært aet til både den rød og blå delen av Manchester. Ifølge ham selv er ett av de to alternativene i alle fall helt utelukket.

– Å spille for City mot United? Jeg kommer ikke til å gjøre det. Grunnen til det er at hjertet mitt er i United, sier Ronaldo til The Sun.

– Jeg kan si at det ville blitt veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig, veldig vanskelig å spille for Manchester City på grunn av United.

Og hva sier han om en eventuell retur til Old Trafford?

– Bare Gud vet om fremtiden. Jeg kan ikke si at jeg aldri skal tilbake til United, men jeg kan si at jeg trives her og ønsker å bli værende (i Madrid).

Vi tar også med at tidligere United-spiller Mame Biram Diouf er het i Hannover om dagen. Nå skal Borussia Dortmund være interessert i senegaleseren som har scoret ni mål på 17 kamper i Tyskland. Hannover jobber med å forlenge Dioufs kontrakt som går ut i 2014.

Tirsdag 12. februar:

08.00: Christian Eriksen har gjort det klart at han ikke vil forlenge kontrakten med Ajax. Det har fått United, City, Liverpool og Tottenham til å følge nøyere med, skriver Daily Mail. Eriksen er kun 20 år, men fyller 21 senere denne uka. Kontrakten hans med Ajax går ut sommeren 2014, så skal nederlenderne få en god slump med penger for ham vil det altså være snakk om et salg i sommer.

07.50: Lothar Matthaus sa i helga at han tok det for gitt at Dortmunds United-aktuelle spiss, Robert Lewandowski, kom til å spille for Bayern München, og at avtalen allerede var gjort. Bayern München insisterer imidlertid på at det ikke foreligger noen avtale, skriver ESPN. – Lothar har blitt mer aktiv de siste månedene. Først var det bare damer. Nå handler det også om nye spillere til Bayern, sier Bayern-president Uli Hoeness.

Powered by Labrador CMS