Ryktesaker, uke 25

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 23. juni:

18.39: Det meldes at United signerer en spansk unggutt – les mer her.

17.17: Portugisiske Record (her gjengitt av Sport Witness) skriver søndag at verken United eller Tottenham er villige til å betale de €70 millionene (£62,5 mill. i dagens kurs) som Sporting krever for Bruno Fernandes, og at Sporting og spilleren vil ha fortgang i prosessen. Ifølge avisa skal også Solskjær ha bedt de over seg i klubben om å få opp farta. Sport Witness skriver at dette sannsynligvis er informasjon Record har fått fra agenten eller fra Sporting-kilder.

14.22: Tidligere Manchester Evening News-journalist James Robson skriver i Evening Standard at United fortsatt tror de kan komme til å vinne kampen om Harry Maguire. Robson skriver at verken United eller City har blitt skremt av at Leicester verdsetter Maguire til £90 millioner, selv om ingen av klubbene er villige til å gå så høyt for å signere stopperen. Citys ønske om at Maguire skal fylle hullet etter Vincent Kompany gjør at United må gå nærmere den summen enn en ville gjort ellers.

United skal ha undersøkt billigere alternativer som West Hams Issa Diop på grunn av Maguire-prisen.

Robson skriver uansett at en Maguire-avtale er i Uniteds hender. Leicester kommer til å selge, og City har satt en grense for hvor høyt de skal gå.

Hvis dere i tillegg ønsker å lese et noe mer useriøst Maguire-rykte, så er dette stedet for det.

14.03: Manchester United nevnes som en av seks klubber som har vist interesse for Lille-kantspiller Nicolas Pépé av franske Téléfoot. Inter, Atlético Madrid, Liverpool, Bayern og Arsenal skal være de andre klubbene (i tillegg følger visstnok PSG litt med på situasjonen også), og ifølge Téléfoot skal Inter ha lagt inn bud på €75 millioner (£67 millioner i dagens kurs), men hverken spilleren eller Lille har bestemt seg ennå. L’Equipe skal ha rapportert om et bud på €90 millioner, så de franske mediene er ikke helt på linje her.

09.38: Ifølge The Sun – og det er heller ikke en av journalistene vi stoler litt på i avisa – så ønsker Dean Henderson seg en ny kontrakt med £75 000 i ukelønn for at klubben skal vise at de har tro på ham. Vi ville i utgangspunktet sett på rapporten med en viss skepsis. Henderson har hittil spilt to gode kamper i U21-EM – i alle fall gjorde han det frem til han gjorde en tabbe mot slutten av den andre kampen.

09.06: Lyon-spiss Moussa Dembele har blitt koblet til United, men han siteres nå på at han kommer til å spille for Lyon også neste sesong.

09.02: Inter skal være interesserte i Romelu Lukaku, Lukaku skal være interessert i en overgang til Inter og United skal være villige til å selge belgieren. Problemet? United vil ha mye penger for Lukaku, og dermed sier det hele stopp der. Det har blitt rapportert at Inters forslag til spillere som kan være en del av handelen – Ivan Perisic og Mauro Icardi – ikke interesserer United. Ifølge Daily Express stemmer det ikke at kontroversielle Icardi ikke interesserer United, og dermed skal det ifølge avisa være håp om å få i stand en overgang. Problemet med dette er selvsagt at Daily Express vanligvis er så lite treffsikre at vi nesten mistenker at det er uhell når de faktisk treffer. Vi ville tatt rapporten med en solid klype salt.

08.44: Christian Eriksen hadde håpet på en overgang til Real Madrid denne sommeren (og har allerede sagt offentlig at han ønsker seg bort fra Spurs), men Real Madrid-drømmen ser ikke ut til å bli virkelighet. Ifølge Daily Mirror øyner han nå en overgang til United eller Juventus. Problemet er at Daniel Levy i utgangspunktet krever £100 millioner for dansken. Det er kanskje ikke det mest realistiske med en kontrakt som går ut neste sommer.

Lørdag 22. juni:

15.22: Torsdag ble det meldt at United og Crystal Palace er enige om overgangssum og lønn for Aaron Wan-Bissaka, og at klubbene skulle møtes innen 48 timer for å fikse de siste detaljene. Daily Mail skriver nå at et slikt møte skal ha funnet sted fredag, og de omtaler det som at klubbene nå skal være nærmere full enighet, og ifølge avisa kan det bli en overgangssum på £42,5 millioner pluss bonuser (Palace verdsetter nemlig egentlig spilleren til £60 millioner). Dette er en lavere grunnsum en det som ble meldt torsdag, hvor £47 millioner pluss mulige £8 millioner i bonuser ble nevnt.

En av journalistene som står med byline i saken er Simon Jones, som vanligvis har bra kontroll på en del United-stoff, men vi vet ikke hvilken informasjon i saken som er basert på Jones’ kilder.

14.24: Apropos Sport Witness: i denne artikkelen oppsummerer de noen av de franske rapportene om 16-åringen Hannibal Mejbri, og kort oppsummert er Uniteds interesse seriøs, og det skal foreligge tilbud fra både United og Lyon. Mejbri er i en kontraktskrangel med Monaco, som mener at spilleren er under kontrakt med dem, mens Mejbris representanter hevder at kontrakten var ulovlig, og at spilleren nå kan snakke med hvem han vil. Kaotisk situasjon, altså.

14.09: Rett over midnatt videreformidlert vi en Di Marzio-rapport om Matthijs de Ligt kan se ut til å ende opp i Juventus, og senere har enkelte andre kilder blitt feilsitert på hva som skjer med den unge nederlenderen. Her er Sport Witness som oppklarer hva De Telegraaf og L’Equipe skriver om saken:

Her er for øvrig Di Marzios siste artikkel om De Ligt-situasjonen.

13.19: Genk-høyreback Joakim Mæhle er i Uniteds søkelys, ifølge danske B.T.ifølge avisa skal Mæhle være et av alternativene hvis Wan-Bissaka-overgangen går i vasken.

Genks Erik Gerits (CEO) siteres på at Genk ikke kommer til å selge 22-åringen i dette overgangsvinduet, og at de ikke har hørt noe fra United.

09.01: Tyske Bild (her gjengitt av Metro) skriver at United skal ha prøvd å hente Mats Hummels, men at han ville til Dortmund igjen selv om United ville tilby mer. Vi har ikke sett noe om dette fra United-journalistene, og at Uniteds navn nevnes virker vel mest som et forsøk på å blidgjøre Dortmund-fansen.

08.53: Notorisk upålitelige Daily Star skriver i en såkalt eksklusiv sak at Ole Gunnar Solskjær skal ha bedt United-ledelsen om å selge Paul Pogba til høystbydende.

00.25: Samtidig som en katalansk radiostasjon meldte at Matthijs de Ligt-avgjørelsen kommer tirsdag, noe som kunne tyde på at det blir Barcelona, melder Gianluca di Marzio at Juventus nå er sterkt inne i kampen med PSG og katalanerne. United ble ikke nevnt.

00.15: Italienske Tuttosport skriver at kampen om Napoli-stopper Kalidou Koulibaly nå står mellom Manchester City og Juventus – og igjen er prislappen på 120 millioner euro. United har egentlig forsvunnet fra Koulibaly-ryktene den siste tiden.

00.01: United og David de Gea er igjen i samtaler om en ny kontrakt, og klubben tror de nye samtalene vil ende med underskriften hans.  Det skriver The Suns United-journalist, Neil Custis. Spanjolen har hatt et kontraktsforslag liggende som ville gi ham 300.000 pund i uka, men United skal nå være villig til å gi ham 350.000 pund i uka for å bli i United de neste fem årene (fire + én). Blir partene enige vil De Gea i så fall binde seg til United frem til han er 33 år gammel. De Geas nåværende kontrakt varer til sommeren 2020.

Fredag 21. juni:

16.00: Sport Witness siterer en brasiliansk journalist som denne uka i Brasil har skrevet om Palmeiras sin interesse i Alexis Sánchez. Brassene ønsket å leie chileneren, i en avtale hvor United fortsatt betalte mesteparten av lønna hans. United avslo tilbudet.

14.15: Spanske Mundo Deportivo melder at Philippe Coutinho foretrekker en overgang til PSG heller enn til Manchester United eller noen av Liverpools rivaler i Premier League. Koblingen mellom brasilianeren og United har kjølnet betraktelig i løpet av sommeren.

13.40: Goal.com, representert ved blant andre United-journalist Kris Voakes, skriver at Real Madrid har bestemt seg for at å prioritere et kjøpt av Paul Pogba på bekostning av Christian Eriksen.

13.35: Det dukker stadig opp rykter om Romelu Lukaku. Italienske Fabrizio Romano har vært første på flere United-nyheter de siste årene, blant annet overgangen til Alexis Sánchez, og skriver i Guardian at det stemmer at Inter vil gjøre det de kan for å gi Antonio Conte spissen han ønsket seg også da han var Chelsea-manager. For at det skal skje, er imidlertid klubben avhengig av å hente inn 60 millioner pund på et salg av Mauro Icardi. Ifølge Romano er det bare Juventus som er interessert. Samtidig har Gazzetta dello Sport gjentatt seg selv i Italia ved å hevde at Lukaku er enig med Inter om de personlige betingelsene. Det virker med andre ord som at en eventuell overgang enn så lenge er ganske langt unna.

08.30: Det har vært stille rundt Matthijs de Ligt, som nå har tatt ferie, men vi tar med oss at Real Madrid skal ha kastet seg inn i kampen om det nederlandske stoppertalentet sammen med Barcelona og Manchester United. Det meldes fra franske RMC.

07.30: United-journalist David McDonnell var først ute med nyheten om at Juan Mata hadde signert ny kontrakt og nå skriver Mirror-journalisten at Manchester City vil vinne kampen om Harry Maguire, som ønsker å spille for Pep Guardiola. City skal betale 65 millioner pund, selv om det tidligere har blitt rapportert om at Leicester krever 80 millioner. Som nevnt nedenfor skal Manchester United ha startet forhandlingene med et bud på 40 millioner. Daily Star kommer med samme opplysninger.

07.20: Ifølge James Robson, som tidligere har skrevet for Manchester Evening News, har flere klubber reagert på hvor lavt Manchester United har startet sine «budrunder» i sommer. Swansea ble sjokkert over budet på ti millioner på Daniel James, noe som var halvparten av det de krevde. Forhandlingene om Aaron Wan-Bissaka har også dratt ut, og det første budet på Harry Maguire skal ha vært på 40 millioner, selv om Leicester visstnok krever 80. Robson skriver nå for Evening Standard og konkluderer i sin artikkel med at Ole Gunnar Solskjær allerede har mistet verdifull tid, og at det kan bli vanskelig for United å innfri ambisjonene på overgangsmarkedet med en strategi som har vist seg såpass ineffektiv.

Torsdag 20. juni:

22.30: Tottenham skal ha hatt samtaler med Bruno Fernandes sin agent Miguel Pinho i London denne uken.

Det kan i sin tur tvinge United til å ta en rask avgjørelse på om klubben ønsker Sporting Lisboa-spilleren eller ei, skriver Telegraph. 

United skal ha hatt samtaler med Pinho for nesten to måneder siden, men skal ha bedt om mer tid til å komme til en avgjørelse, melder avisen.

17.40: West Hams Declan Rice skal ha vært på Uniteds radar i en god stund, men nå skal spilleren ha bestemt seg for at dette er feil tidspunkt å forlate klubben i Øst-London til fordel for Old Trafford og United, melder Independent.

Det skal være den samme konklusjonen som Jadon Sancho kom til da han takket nei til United, skriver avisen. 

14.00: Andy Mitten fastslår nå at United er enig med både Aaron Wan-Bissaka og Crystal Palace om en overgang for høyrebacken. Les saken her.

12.05: Fabrizio Romano er kjent for å være informert, og la akkurat ut at Juventus-dirketør Fabio Paratici hadde sagt følgende om Paul Pogba og Adrien Rabiot.

07.35: Mye om Wan-Bissaka det siste døgnet, men også litt om et alternativ, Max Aarons fra Norwich. The Telegraphs Matt Law skriver at den nyopprykkede Premier League-klubben skal føle seg sikre på å beholde ham også kommende sesong, selv om spekulasjonene går på at Max Aarons er et noe billigere alternativ enn Wan-Bissaka.

07.25: Litt mer angående Aaron Wan-Bissaka, som Duncan Castles altså meldte at United og Palace var enige om overgangssummen om onsdag kveld (se 19.14), United skal ifølge The Sun ha briefet journalister om at dette ikke stemmer.

07.20: The Sun skriver at Romelu Lukaku skal ha blitt enig med Inter om en kontrakt verdt 180.000 pund i uka, og at han kan forlate United for 75 millioner pund. Samtidig skal United ifølge avisa være interessert i å hente Bournemouths David Brooks, en 21-åring som imponerte i forrige sesong og som vokste opp som United-fan. Prislappen? Trolig 50 millioner pund eller kanskje også mer. Brooks scoret sju mål og hadde fem målgivende forrige sesong, og kan spille både sentralt i banen, som 10er og på høyrekanten.

07.10: Dean Henderson kommer til å skrive under på en ny kontrakt med United før han så leies ut igjen til Sheffield United – som han altså rykket opp til Premier League med forrige sesong. Det skriver Daily Mirror.

07.10: Juventus skal føle seg sikre på at de er i førersetet i kampen mot Real Madrid om Paul Pogba. Det skriver Daily Mirror. Saken handler imidlertid ikke om særlig mye mer enn at Real har vært opptatt med mange spillere, mens Juventus visstnok skal ha vært mer fokusert på Pogba-overgangen – og kun den.

Onsdag 19. juni:

21.54: Angående Castles-rapporten om enighet mellom United og Palace om Aaron Wan-BissakaDaily Mail skriver at dette ikke stemmer. Klubbene skal fortsatt være i forhandlinger. Palace skal ha avslått et bud på £35 millioner (+15 millioner i bonuser), og skal ha gitt beskjed om at de ønsker £45 millioner (+£5 millioner i bonuser). Saken er ikke skrevet av en av journalistene som følger United tettest.

21.48: Seriøse James Ducker i Daily Telegraph skriver at Paul Pogba frykter at United setter en altfor høy pris på ham, og at Real Madrid skremmes bort.

Real Madrid begynner å innse at det kanskje må et bud på rundt £150 millioner til for å få United til å ville forhandle, og etter flere sommerkjøp allerede så trenger Real Madrid i så fall å få kvittet seg med flere godt betalte spillere de ønsker å bli kvitt – Isco, Bale og James Rodríguez nevnes som eksempler – og foreløpig sliter de med det – og United virker lite lystne på en byttehandel som involverer Bale.

Juventus har litt det samme problemet: en avtale som ikke involverer et bytte vil de neppe ha råd til, og det er foreløpig uklart om det vil være mulig å få i stand en byttehandel der også.

21.24: Mer Manchester Evening News: Luckhurst skriver at Harry Maguire ikke har bestemt seg for hva han skal i fremtiden, og at han tar situasjonen med stor ro. United og City skal begge være interesserte i stopperen – og det vanskeligste blir nok å overbevise Leicester til å selge.

21.13: Romelu Lukaku ønsker å få avklart fremtiden sin før United reiser til Australia/Asia på sommerturné, skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

Kilder nært Lukaku har fortalt lokalavisa at spissen ønsker å dra til Inter siden han ikke føler seg viktig under Ole Gunnar Solskjær.

19.14: Ifølge Duncan Castles (ikke en av de aller mest treffsikre journalistene) i Daily Record har United og Crystal Palace blitt enige om en overgangssum for Aaron Wan-Bissaka. Avtalen skal ifølge Castles være verdt £55 millioner. I tidligere rapporter om uenighetene mellom klubbene ble det sagt at Palace ville gå med på en avtale på £50 millioner så lenge budet ble strukturert annerledes. Siden det her meldes om £55 millioner, er det grunn til å tro at United i så fall har fått viljen sin når det gjelder hvordan avtalen skal være, men at den totale potensielle summen har økt. Uansett: vi tar det foreløpig med en klype salt, men følger med på saken videre!

18.09: Juan Mata har signert ny kontrakt. Les mer i egen sak her.

15.10: Sky Sports melder at West Ham skal ha informert United og City om at Declan Rice ikke er til salgs denne sommeren.

14.17: Napoli har gjort fremskritt i forhandlingene med Real Madrids James Rodriguez og Romas Manolas. Ifølge Gianluca di Marzio vil Napoli kutte i stallen og Elseid Hysaj er en av dem som kan være på vei ut dørene, noe som har vekket Uniteds interesse. Klubben skal nemlig ha henvendt seg til Napoli for å få mere informasjon om situasjonen til backen som kan bekle begge backposisjonene.

12.05: Portugisiske Record skriver ifølge Sport Witness at agenten til Bruno Fernandes har møtt spillerens klubb, Sporting Lisboa, for å presse gjennom en overgang til United.

11.25: Manchester City har kastet seg inn i kampen om Kalidou Koulibaly. De skal være villig til å betale 95 millioner euro for midtstopperen som lenge har vært koblet til United. Dette ifølge Gazetta dello Sport.

11.20: Italienske Corriere dello Sport skriver at United skal ha bedt om stopper Milan Skriniar i bytte med Romelu Lukaku, men at italienerne har sagt nei til dette. De har i stedet foreslått Mauro Icardi eller Ivan Perisic samt en slump med penger for den belgiske spissen.

11.10: ESPNs United-journalist, Rob Dawson, skriver at Crystal Palace skal være frustrert over samtalene med United om Aaron Wan-Bissaka. Dette fordi Uniteds bud skal være strukturert rundt en mindre sum pluss resten av beløpet basert på ulike klausuler. Palace ønsker en større garantert sum. Tidligere onsdag ble det meldt at United også ser på Norwich-back Max Aarons.

10.15: Fra Wan-Bissaka til Max Aarons. Kanskje. I alle fall hvis Sky Sports’ Kaveh Solhekol har rett.

07.35: Transferguruen Gianluca di Marzio skriver at Juventus fortsatt ønsker å få tilbake Paul Pogba, og at Pogba selv gjerne drar tilbake dit i stedet for til Real Madrid. Tirsdag skal Juventus igjen ha vært i samtaler med Pogbas representanter, men utfordringen er at franskmannen ikke ønsker et lønnskutt for å dra tilbake til Juventus.

07.30: Romelu Lukakus sjanse til å komme seg til Inter og Serie A avhenger ifølge The Telegraphs United-journalist, James Ducker – og også Matt Law – av at United er villig til å ta urokråka Mauro Icardi i retur – eller at en annen klubb kjøper Icardi slik at Inter kan bruke pengene på Lukaku. Inter har nemlig ikke råd til å betale de 80 millionene som United krever.

07.10: Mer fra The Sun, blant annet avisas United-journalist Neil Custis. De skriver at United ikke vil la seg presse til å gi Paul Pogba en ny og veldig mye bedre kontrakt, for eksempel 500.000 pund, som ble nevnt av Daily Mail tirsdag. Samtidig vil Pogba faktisk få en lojalitetsbonus på nærmere fire millioner pund i løpet av kort tid – en bonus som er bakt inn i kontrakten hans og utbetales for hvert år han er i United – selv om han altså sier at han kunne tenke seg en ny utfordring. The Sun skriver også at Romelu Lukaku ikke har noen intensjoner om å følge Pogbas taktikk for å få den mulige overgangen til Serie A.

07.05: Paris St. Germain skal ha vendt seg mot Milan-keeper Gianluigi Donnarumma i stedet for David de Gea, skriver The Sun. Noe som selvsagt betyr at det er færre mulige destinasjoner for Uniteds spanske keeper. Hvis ryktet stemmer, da.

07.00: Manchester United forventer fortsatt at Paul Pogba blir værende i klubben kommende sesong, men de aksepterer at det kan komme en situasjon hvor de til slutt i stedet velger å selge franskmannen. Det skriver Sky Sports.

Tirsdag 18. juni:

21.20: Mye tyder på at Joao Felix ender i Atlético Madrid. 19-åringen ble observert sammen med sin agent Jorge Mendes på en restaurant i Madrid i går, og ifølge avisen Record har portugiseren gjennomført den medisinske testen. Dersom Atlético har utløst utkjøpsklausulen blir han tidenes fjerde dyreste spiller.

20.10: Et litt spesielt rykte fra Sky Sports, som i kveld melder på sin TV-kanal at Sir Alex Ferguson har fremmet et forslag om at Steve Walsh kan være en mann for klubben med hensyn til den planlagte restruktureringen. Forslaget skal imidlertid ha blitt avfeid av Ed Woodward. Walsh hadde stor suksess som sportsdirektør i Leicester, da de vant ligaen i 2016. Han har også jobbet i Chelsea. Se hele innslaget nedenfor.

17.40: Som tidligere nevnt i ryktespalten virker det som Juan Mata signerer ny kontrakt med United. Les alt i saken nedenfor!

17.15: United.no har tidligere skrevet om det imponerende låneoppholdet til Axel Tuanzebe, og ifølge Daily Mail har Aston Villa nå planer om å legge inn et bud på den unge midtstopperen. Tidligere har det blitt nevnt at Tuanzebe kan komme på et nytt utlån, men tabloidavisen skriver at Aston Villa helst ser at det blir en permanent overgang. En pris på åtte millioner pund blir nevnt av journalist Mike Keegan. Dersom det blir et utlån er det ventet at Aston Villa vil kreve en kjøpsklausul i avtalen, slik at de kan sikre seg Tuanzebe på et senere tidspunkt.

17.10: Yahoo er ikke akkurat ledende på fotballrykter, men vi nevner at det har dukket opp rapporter i Frankrike om at Adrien Rabiot er enig med Juventus om en femårskontrakt.

17.05: Ifølge ESPN er Manchester United og Leicester vanvittige 40 millioner pund fra hverandre i forhandlingene om Harry Maguire. Leicester ønsker seg 80 millioner, noe som med rask hoderegning betyr at United bare er villig til å betale 40.

17.00: Uniteds interesse for Gareth Bale har blitt avvist tidligere, men vi tar med oss at waliserens agent sier til Sky Sports at et utlån ikke er aktuelt.

15.39: Tidligere i dag har det blitt snakket om en potensiell byttehandel mellom United og West Ham som involverte Anthony Martial og Issa Diop, men de rapportene ble avvist av andre. Nå skriver The Sun (men ikke en av avisas mest pålitelige) at United derimot skal ha tilbudt Phil Jones til West Ham i en slik byttehandel. Budet skal ha vært på £45 millioner pluss Phil Jones. West Ham skal ha avvist budet – de skal ikke være interesserte i Jones, og skal definitivt ikke være interesserte i å selge Diop.

14.43: Mandag nevnte United-journalist David McDonnell i Daily Mirror at Juan Mata og United nærmer seg en forlengelse av spanjolens kontrakt, og spanske SPORT skriver tirsdag at Mata skal ha signert en ny treårskontrakt med klubben mandag ettermiddag. Vi kommer selvsagt tilbake med mer info om det bekreftes. SPORT har varierende treffsikkerhet.

14.34: Daily Mail skriver at United har diskutert muligheten for å hente inn Steve Walsh i jobben som sportsdirektør/teknisk direktør. Walsh er best kjent for å ha vært hjernen bak mange av signeringene som førte Leicester City til topps i Premier League i 2015/16-sesongen – som Riyad Mahrez og N’Golo Kanté – mens han opplevde større problemer da han jobbet i Everton.

Darren Fletcher skal ha vært tilbudt en rolle også, men akkurat hvilken rolle det blir er foreløpig ikke spesifisert. Det skal ikke være snakk om en lederrolle, men Woodward skal ha stor tro på at Fletcher kunne bidratt godt til klubben, og han skal være lysten på en dynamikk hvor Fletcher er involvert.

Artikkelen er ikke skrevet av en av de Daily Mail-journalistene som vi vet har gode kilder i klubben.

13.11: Siden vi nevnte Rodri tidligere i dag, så nevner flere nå at City har gitt beskjed til Atlético Madrid om at de kommer til å betale spillerens utkjøpsklausul.

12.56: Manchester Evening News skriver i en såkalt eksklusiv sak at United prioriterer å få i stand en Aaron Wan-Bissaka-avtale før de beveger seg videre til andre overgangsmål.

Flere representanter for andre spillere skal være på vent mens United fortsetter forhandlingene med Palace. United skal ha identifisert Wan-Bissaka som klubbens ideelle høyrebackmål, og skal ha fått to bud avslått foreløpig.

Når og hvis overgangen er i boks, så er United ventet å bevege seg videre til et midtbanemål. Thomas Meunier nevnes som en backupløsning for Wan-Bissaka på høyrebacken.

Wan-Bissaka-jakten kompliseres noe av at spilleren skal delta i U21-EM i Italia/San Marino.

12.04: Mer Issa Diop/Martial: Ifølge Jacob Steinberg (som tidligere i dag skrev om Diop), så er West Ham ikke interesserte i en Diop/Martial-byttehandel. Kildene til Steinberg mener altså at Delaney tar feil.

11.37: Ifølge Miguel Delaney i Independent ønsker West Ham å få Anthony Martial i bytte om United skal kunne få i stand en Issa Diop-avtale. Ifølge avisa skal United ikke være på gli her foreløpig. Videre skrives det at United muligens må over £60 millioner for å få tak i midtstopperen.

10.42: Ifølge Sky Sports kommer ikke Coutinho til å vurdere United av respekt for sin tidligere arbeidsgiver.

10.23: Daily Mails Sami Mokbel (ikke den i avisa vi hører aller mest på) skriver at United må øke budet sitt til £45 millioner + £5 millioner i bonuser for å få tak i Aaron Wan-Bissaka. Det første budet skal ha vært på £35 millioner pluss £15 i bonuser, men Palace skal ha vært lite imponert over at budet var strukturert på den måten. De skal uansett være klare til å la høyrebacken gå om United betaler mer av summen allerede nå.

09.54: £60 millioner vil ikke overbevise West Ham om å selge Issa Diop til United, ifølge The Guardians pålitelige Jacob Steinberg (som følger West Ham ganske tett). Diop hadde en meget god sesong i West Ham etter en litt vanskelig start.

09.19: Ifølge Guillem Balague er United interesserte i Atlético Madrids Rodri, men City og Bayern er favoritter til å få tilslaget. I tillegg skriver Balague at Uniteds analyser av spilleren viser at spilleren er litt treg i reaksjonene, og at han ikke har den beste kontrollen på hva som foregår rundt seg.

00.15: Marcus Rashford er nå omsider klar til å skrive under på en ny kontrakt med United. Det skriver The Times, med journalistene Paul Joyce og Gary Jacob. Forhandlingene skal være så godt som i mål. Ifølge avisa må United også by 45 millioner pund i garanterte penger og ytterligere 10 millioner i såkalte klausuler, hvis de skal få kloa i Aaron Wan-Bissaka. Se 17.20 mandag for det siste budet United skal ha fått avslått på høyrebacken.

00.05: United skal være klare til å tilby Paul Pogba 500.000 pund i ukelønn for å bli i United også videre. Det skriver Daily Mail, blant annet ved avisas United-journalist Chris Wheeler.

Mandag 17. juni:

21.40: Mer fra Kaveh Solhekol i Sky Sports. United, PSG og Barcelona skal alle ønske seg West Hams Issa Diop. United skal ha fått avslått et bud på 40 millioner pund pluss en spiller, men Solhekol skriver nå at 60 millioner pund kan være nok for den 22 år gamle franske midtstopperen. Og at United skal ha nektet å gi West Ham den spilleren de ønsket i avtalen.

19.30: Litt om Ander Herrera, selv om han har forlatt oss. Atletico Madrid og PSG er nå visstnok de to hovedalternativene for ham. Dette ifølge Paris United som er veldig gode på PSG.

19.15: Det rapporteres fra Spania at United har fortalt Real Madrid at Paul Pogba ikke er til salgs, og spanjolene skal derfor ha bestemt seg for å droppe sin interesse. Det er journalist José Luis Sanchez som melder dette. 

18.30: Benfica har sendt ut en offisiell uttalelse om at det ikke medfører riktighet at de skal være i forhandlinger med Atletico Madrid om et salg av Joao Felix. Eller er det bare taktikk?

17.40: Daily Mirror skriver nå at West Ham har avslått Uniteds bud på stopper Issa Dioup – som skal ha vært 40 millioner pund  pluss en spiller – uten at navnet på sistenevnte er kjent. Andre stoppere som er nevnt har vært Harry Maguire (80 mill pluss?), Kalidou Koulibaly (100 mill pluss?) og også Toby Alderweireld (25 mill).

17.25: Sky Italia melder at italienerne ikke er interessert i å tilby United det de ønsker for Paul Pogba. Samtidig nevner italienske Goal at United liker back Joao Cancelo, men selv om United skal like ham så skal de ikke være ute etter et kjøp her. Det siste her kan jo ha en del å gjøre med Uniteds interesse i Wan-Bissaka – der det skal ha vært ny utvikling. (se 17.20)

17.20: Kaveh Solhekol i Sky Sports melder at United nå har budt 50 millioner pund for Aaron Wan-Bissaka, men at budet er avslått fordi avtalen handlet om 35 millioner pund pluss resten basert på ulike klausuler. Solhekol – og andre – har skrevet at det er mulig at et bud på 50 millioner pund – som Palace vil være sikret å få – faktisk godtas.

Les også: – Håp om enighet denne uka

13:40: En kontraktsforlengelse har latt vente på seg, men nå skal Juan Mata, etter det Daily Mirror forstår, nærme seg en enighet med klubben. De skriver at partene, med 90 prosent sannsynlighet, vil bli enige, og at den sympatiske spanjolen vil forlenge med United. Det som har holdt forhandlingene gående skal være at spilleren vil ha en kontrakt på to år, mens klubben bare ønsker å gi ett. Avisen skriver at et kompromiss vil bli inngått.

Tidligere har Mata blitt linket til en retur til Spania, med både Barcelona og Valencia som potensielle destinasjoner.

12:22: På en dag som denne vil man nok kunne lese enormt mange rykter om Paul Pogba. Mange av dem sier også forskjellige ting. SkySports erfarer at Pogba blir værende i klubben. Daily Mail skriver imidlertid at Zinedine Zidane vil ha Pogba på plass i Madrid før de begynner sesongoppkjøringen sin 8 juli.

De skriver også at United vil ha minimum 133 millioner pund for franskmannen. i 11:34-ryktet noterer vi oss at L’Équipe hevder at Madrid ikke vil betale mer enn 107 millioner pund.

11:41: På søndag ble det bekreftet at Maurizio Sarri forlater Chelsea og tar over som Juventus-manager for Massimiliano Allegri. I et intervju med Calciomercato ble han spurt om Paul Pogba:

– Jeg hadde suksess med Hazard, jeg kan også gjøre det med et fenomen som Pogba, sa Sarri.

Videre skriver det italienske nettstedet at Juventus forbereder et bud på franskmannen. Det står dog ingenting om pris.

11:38: En som har vært hyppig nevnt i ryktespalten er Benficas portugisiske spisstalent Joao Felix. Daily Mail skriver at spilleren kan bli bekreftet som Atletico Madrid-spiller i løpet av dagen. Det kan virke som om interessen fra Manchester United (om den var reell) har kjølnet.

11:34: Franske L’Équipe skriver i dag at Real Madrid ikke ønsker å betale mer enn 120 millioner euro (rett under 107 millioner pund) for Paul Pogba. Det er vanskelig å tro at Ed Woodward vil la franskmannen gå for den summen.

09:50: Spanske Mundo Deportivo (lov å ta det med en klype salt) skriver at Manchester United kan hente Barcelona-duoen Ivan Rakitic og Philippe Coutinho. De skal begge sees på som erstattere for Paul Pogba, om det viser seg at han forlater klubben i sommer.

Kroaten har rukket å bli 31 år, og matcher derfor ikke Solskjærs ønske om å hente unge spillere. Coutinho på sin side er 26.

09:39: Rykteuken fortsetter med en annen tabloidavis når Daily Star melder at Monaco har tilbudt Youri Tielemans til Manchester United for ca. 40 millioner pund.

Litt mer troverdige Telegraph skriver imidlertid at United har takket pent nei til belgierenes tjenester.

07:56: Ukas første rykte kommer fra The Sun, som melder at Manchester United kan komme til å legge en ny kontrakt på bordet til Marcus Rashford for å skremme vekk Barcelona og Real Madrid. Avisen tror at hurtigtogets nye lønn vil ligge på 350 000 pund i uka.

Powered by Labrador CMS