Manchester United Women v Manchester City Women - Barclays FA Women's Super League

The Telegraph: Et sjokk om Heath og Press blir i United

Den engelske avisen melder at det kan komme til å bli en skikkelig spissflukt fra United i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Troverdig Tom Garry i The Telegraph skriver at den gjengse oppfatningen rundt United er at klubbens amerikanske stjerneduo, Christen Press og Tobin Heath, kommer til å returnere til USA i løpet av sommerens overgangsvindu.

Garry var blant de første til å melde om amerikanernes United-overganger i før sesongen.

Han skriver at det vil være som en nøkkelsignering å regne for United dersom de klarer å forlenge med én av stjernene, men at dette vil være som et «sjokk» å anse.

Garry nevner også Lauren James og Jessica Sigsworth som spillere som kan komme til å forlate klubben etter sesongen, begge etter tre år i United.

James Sigswirth
PÅ VEI BORT?: Lauren James og Jess Sigsworth er begge blant spillerne som har vært i United siden oppstarten i 2018, men The Telegraph melder nå at begge kan være på vei bort fra klubben.

James er ryktet til både Ada Hegerbergs Lyon og Maren Mjeldes Chelsea, mens Sigsworth lenkes til nyopprykkede Leicester, som også slo United ut av FA-cupen noen uker tilbake i tid.

Med opptil fire angripere på vei ut porten i United, vil det nok bli behov for erstatninger. Garry skriver at de rødkledde, sammen med Everton, er favorittene til å sikre seg Atletico Madrid-spiller Toni Duggan.

Angriperen vant både Women’s Super League og FA-cupen med Manchester City, før hun dro til Spania og Barcelona i 2017. Etter fire år i Katalonia og Madrid er 29-åringen nå klar til å vende hjem til England, noe hun også har bekreftet overfor Sky Sports. Duggan står med 19 mål på 79 landskamper for England.

Duggan
UNITED-BOUND?: Toni Duggan er blant spissene som ryktes til United.

United lenkes også til Lyon-spiss Nikita Parris. 

Garry i The Telegraph mener å vite at angriperen kan bli et overgangsmål for United dersom klubben mister både Heath og Press. Parris har vunnet ligaen både i England og Frankrike, samt Champions League med Lyon i 2020.

Arsenal skal allerede ha forhørt seg med Lyon om en mulig overgang for kvinnen med 14 mål på 52 landskamper for England. The Telegraph skriver videre at også en annen klubb på det øverste nivået i England skal være interesserte i Parris.

 

Parris
MESTERLIGAVINNER: Nikita Parris kunne løfte Champions League-pokalen etter finalen i 2020.
Powered by Labrador CMS