bestema

«Han var uheldig som ikke ble kåret til banens beste»

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet noen av vurderingene til engelske United-journalister etter 3-0-seieren mot Sheriff.

The Times, Paul Hirst

Love for Ronaldo but boos for Maguire as United cruise to victory

 

Beina hans er kanskje 37 år gamle – og blir ikke yngre – men hodet hans er like skarpt som alltid. Da keeper blokkerte Ronaldos heading så reagerte United-spissen instinktivt med å dunke ballen forbi ham. (…)

Å suspendere Ronaldo i en kamp var en fornuftig avgjørelse av Ten Hag. Med så mange kamper denne sesongen så vil han trenge Ronaldo, men torsdag så vi også glimt av en spiller som håper å følge i fotsporene til idolet sitt.

Alejandro Garnacho var uheldig som ikke ble kåret til banens beste. Han var fryktløs. (…)

Garnacho, som kom til United fra Atletico Madrid for to år siden, ble født nøyaktig en uke etter at Ronaldo hjalp Portugal med å slå ut England av fotball-EM i 2004, og argentineren gjorde det alle United-kantspillere har gjort gjennom årene – fikk United-supporterne til å forvente noe ekstra hver gang han fikk ballen.

Spillerbørsen i The Times:

8: Dalot, Garnacho, Rashford
7: De Gea, Lindelöf, Martinez, Maguire, Malacia, Casemiro, Eriksen, Fernandes, Ronaldo
6: Antony

Les hele saken hos The Times.

Se videosammendraget fra kampen her:

Daily Mail, Chris Wheeler

Fra diva Ronaldo til viva Ronaldo. (…) Det føltes etter hvert som om det kun handlet om tid (før han scoret) og i 81. minutt var forløsningen komplett – en uke etter at han gikk fra Ten Hag og lagkameratene. (…)

Sannheten er likevel at dette ikke var Ronaldos kveld. Den tilhørte Alejandro Garnacho, som hadde en spennende første kamp fra start.

Garnacho fortjente applausen da han til slutt ble byttet ut. Tenåringen viste seg virkelig frem, og det gjorde Antony på den andre kanten, selv om det var av andre grunnet.

De to er Uniteds fremtid. Ronaldo er ikke det.

Spillerbørsen i Daily Mail:

8: Garnacho
7: Dalot, Malacia, Rashford
6,5: Shaw, Lindelöf, Maguire, Eriksen, Casemiro, Fernandes, Ronaldo
6: De Gea, McTominay,
5: Antony

Les hele saken hos Daily Mail her.

Manchester Evening News, Richard Fay

Cristiano Ronaldo did what Erik ten Hag asked him to do for United

 

Hvis Ronaldo fikk returnere til treningene så kom han alltid også til å spille (denne kampen). Med så få alternativer på spissplass så var det overhodet ikke overraskende. Spørsmålet var om han kunne levere.

Erik ten Hag har håndtert situasjonen superb, ved å ta ham tilbake i troppen og så legge press på ham til å prestere. Det er nå klart at han har en plass i troppen så lenge han presterer og mot Sheriff gjorde han det.

tennern2

Så var det fortsatt tegn på at Ronaldo er rusten, en annen kveld kunne han fort hatt et hatrick, men det som var lovende var lojaliteten hans til spillestilen.

Ronaldo kom seg denne gangen inn i mye flere farlige områder, noe han har slitt med tidligere i sesongen, selv om det fortsatt er bekymring rundt sjansesløsingen hans.

Dette ble en påminnelse om at tidenes beste målscorer ikke lenger kan garantere mål. (…)

Garnacho tok imidlertid vare på sjansen sin.

Hvis det har vært en forståelig kritikk av Ten Hag denne sesongen så har det vært motviljens hans mot å rullere på laget i Europa League (…), men Garnacho takket for tilliten med en spenstig forestilling. Han var direkte i stilen, forsøkte alltid å gå av mannen sin og lyktes som regel med det. Dette ble en påminnelse av både potensialet hans, men også hvor uferdig han er. (…)

Så er det nesten ikke verdt å gjenta lenger, men Christian Eriksen er sentral for alt angrepsspill under Erik ten Hag.

Les hele saken i Evening News her.

Spillerbørsen i Evening News (Samuel Luckhurst):

8: Eriksen
7: Dalot, Lindelöf, Casemiro, Garnacho, Ronaldo, Rashford, Shaw
6: De Gea, Martinez, Malacia, Antony, Fernandes, McTominay, Van de Beek

Les alle vurderingene her.

The Telegraph, Ian Whittell

Manchester Uniteds fremtid, personifisert av Alejandro Garnacho, spilte sin rolle i en viktig Europa League-seier, men det siste ordet gikk likevel til Cristiano Ronaldo. (…)

Det var passende at Ronaldo markerte returen sin med en scoring (…), men det er også rett å si at hjemmefansen var mer interessert i den argentinske U20-landslagsspilleren som startet sin første kamp for klubben.

Hvert eneste Garnacho-løp, hver finte og hans direkte stil fikk en entusiastisk respons fra tilskuerne. (…)

Så er det umulig å konkludere noe om Ronaldo etter en kamp mot en så begrenset motstander, men han så i alle fall ut som en konstant trussel og det var ikke mulig å stille spørsmål ved holdningene hans i denne kampen.

Les hele saken hos The Telegraph.

The Sun, Neil Custis

CRISTIAN0 RONALDO shot the Sheriff, now he’s back to being the deputy.

 

Målet hans I 81. minutt kom etter en vanskelig kveld som så ut til å ende målløst enda en gang. (…) Han misbrukte sjanser han pleide å score på i søvne. (…)

Standhaftigheten hans belønnet seg imidlertid til slutt.

Samtidig vet han at han søndag, hjemme mot West Ham i Premier League, vil være tilbake på benken.  Det er bare sånn det er nå for tiden, og det kan forklare frustrasjonen hans under kampen mot Tottenham forrige uke. (…)

Da han bommet på en stor sjanse etter pause så var responsen mer trist enn noe annet. Spilleren selv stod der med armene festet til hoftene mens Stretford End sang «Viva Ronaldo» i et forsøk på å oppmuntre ham.

Uansett hva han nå gjør vil United-supporterne aldri glemme hva han har gjort. (…)

Ellers var det en fin forestilling fra 18 år gamle Alejandro Garnacho. Han er definitivt en for fremtiden. Ronaldos beste dager er kanskje bak ham, men han viste i alle fall torsdag at han har et øye for mål, selv om det søndag må skje fra en benkerolle. Hvis han vil komme innpå da.

Les hele saken i The Sun her.

Powered by Labrador CMS