aviseene23

«United-fansen må være fornøyde med spillernes tålmodighet»

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av det som ble skrevet av engelske journalister etter torsdagens seier.

The Times, Henry Winter

McTominay breaks Omonia hearts to spare United blushes

 

United ga aldri opp. Selv om Omonia-keeperen stoppet dem om og om igjen, selv om noen supportere dro, så trodde spillerne, de fortsatte å presse på. (…)

Det var et mål med stor betydning, og ikke bare med tanke på ambisjonene om å gå videre i Europa, men også for å ivareta momentumet som er skapt etter ydmykelsen i Manchester-derbyet. (…)

Humør er også så viktig innen idrett, spesielt i en frenetisk fotballverden og spesielt i en klubb som følges så lidenskapelig og så tett som United gjør, hvor hvert eneste resultat kan bli brukt som sannhet om en varig trend. Med uavgjort mot Omonia ville skyene igjen ha dukket frem over Old Trafford.

I stedet ble det en dramatisk seier som bare underbygger feel good-følelsen som omgir United med en så god manager som Erik ten Hag er. (…)

De møtte riktignok «bare» laget som ligger på 6. plass i den kypriotiske ligaen (…), men United-fansen må være fornøyde med spillernes tålmodighet og de bør i enda større grad sette pris på innbyttene som snudde kampen. (…)

Så burde og skulle Rashford hattt et hat-trick, men selv da frustrasjonen var stor så så man elementer av Ten Hags økende innflytelse på United. Han har åpenbart også jobbet med dødballene.

Spillerbørsen i The Times:
7: Casemiro, Fred, Sancho
6: De Gea, Lindelöf, Martinez, Shaw, Eriksen, Ronaldo
5: Dalot, Malacia, Antony, Fernandes, Rashford

Les hele saken i The Times her.

Se videosammendrag fra kampen her:

 

Daily Mail, Chris Wheeler:

United fortjente dette, selv om de må lure på hvordan de over to kamper mot kypriotene endte opp med (bare) 4-2 sammenlagt.

Svaret er to glimrende keeperprestasjoner (…), men Marcus Rashford var spesielt skyldig i å misbruke en haug med sjanser.

Spillerbørsen i Daily Mail:
7: Sancho, Fernandes,
6,5: Martinez, Malacia, Casemiro, Eriksen
6: De Gea, Dalot, Shaw, Fred, Rashford, Ronaldo
5,5: Lindelöf
5: Antony

Les hele saken hos Daily Mail her.

The Telegraph, James Ducker

I 92 minutter så dette ut til å bli en minnerik kveld for bare én United-supporter – Francis Uzoho (Omonias keeper), (…) men på det 34. forsøket på mål så hadde United roen de hadde savnet tidligere på kvelden.

Det har vært en variabel start for Erik ten Hag som United-manager, men han vet i alle fall hvordan han snur kampene fra benken. Sju av de siste åtte målene er scoret av innbyttere, og torsdag var det tre innbyttere – Eriksen, Sancho og McTominay – som sørget for den dramatiske avslutningen. (…)

United må imidlertid bli skarpere foran mål. (…) Marcus Rashford var den største synderen. Til hans forsvar så sluttet han aldri å prøve, men de aller beste spissene sløser sjelden på denne måten.

Spillerbørsen i Telegraph:
7: Casemiro,
6: De Gea, Dalot, Lindelöf, Martinez, Malacia, Fred, Fernandes,
5: Antony, Ronaldo
4: Rashford

Les hele saken hos The Telegraph her.

Manchester Evening News, Tyrone Marshall

Har noen punkter som han trekker frem etter kampen.

* Viktigheten av Eriksen

– Fred startet bra og fant noen smarte posisjoner fremover i banen, men var ikke like smart eller kjapp med ball som Eriksen er. (…) Eriksen viser seg nå verdifull (…), han får midtbanen til å fungere og etter denne torsdagen kan det bli en god stund før han får en ny pause.

* Casemiro var klasse

– Etter en trøblete start begynner nå klassen hans å vise seg. Det var merkbart hvordan han bare ble bedre mot Everton sist og mot Omonia viste han klasse hele veien.

* Den største kampen om spilletid

– Foregår vel nå mellom Luke Shaw og Tyrell Malacia. (…) Shaw ser definitivt ut som den største offensive trusselen nå, selv om han kanskje mangler litt av Malacias utholdenhet og aggresjon på defensiven.

* En utfordring for Ten Hags managerkvaliteter

– Det er ikke noe galt i å velge et sterkt lag, men med det tøffe kampprogrammet før VM så handler det også om å holde spillere fornøyde. Hvis noen av spillerne innser at sjansene for å få spilletid er begrenset så kan dette bli en utfordring. Det er en situasjon Ten Hag må håndtere.

Les hele saken hos Evening News.

Spillerbørsen mot Omonia (Samuel Luckhurst):
7: Casemiro, McTominay
6: De Gea, Rashford, Ronaldo, Shaw, Sancho, Eriksen
5: Dalot, Lindelöf, Martinez, Malacia, Fred, Antony, Fernandes,

Les hele saken hos Evening News.

Daily Mirror, Tom Blow

Har en sak om vinnere og tapere etter Omonia-kampen.

Vinnere: Erik ten Hag og Casemiro

– Dette ville vært flaut hvis det endte 0-0…men det gjorde det ikke. Nederlenderen fortjener kreditt.

– Casemiro er sakte, men sikkert i ferd med å bli uunnværlig på Uniteds midtbane.

Tapere: Martinez, Dalot, Ronaldo

– Det var kanskje riktig avgjørelse av dommeren da Lisandro Martinez dyttet Omonia-spilleren på vei gjennom i ryggen, men det er egentlig ikke poenget. I en sport hvor dommerne er kjent for å være inkonsekvente så kunne dette endt med rødt på en annen dag.

– Samtidig må Dalot få ned antallet slurvefeil.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle skrive dette, men Ronaldo virker å mangle selvtillit. (…) En siste dans med en så fantastisk spiller som ham er alltid mulig, men det betyr ikke at den dansen kommer til å bli på Old Trafford.

Les hele saken hos Daily Mirror.

Spillerbørsen i The Sun:

7: McTominay
6: Casemiro, Fernandes, Rashford, Sancho, Eriksen
5: De Gea, Martinez, Malacia, Fred, Ronaldo, Shaw
4: Dalot, Lindelöf, Antony,

Sjekk hele børsen selv her.

Powered by Labrador CMS